Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Σ! «Είμαι θεός, ο δημιουργός των πάντων, δεν ισχύουν για μένα οι νόμοι»!!!!!!!!!!!!!!

"ΓΡΑΜΜΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ, ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για george soros wife
TA 2 ..."ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ"! Ο 84ΕΤΗΣ "ΣΟΡΟΣ", 
(που νομίζει ότι είναι ..."θεός"!!!) ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΑΣ  3ης ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΗΣ ...'ΓΙΟΓΚΑ'
ΤΑΜΙΚΟ ΜΠΟΛΤΟΝ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ... Ζ Ο Υ Ρ Λ Ο Μ Α Ν Δ Υ Α ;  ΠΟΙΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ 'ΕΧΩΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΔΙΕΤΥΠΩΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΕΣ  Α Ν Ο Η Σ Ι Ε Σ; (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;) Εδώ και χρόνια έχει πάρα πολύ κακό όνομα στην 'πιάτσα', ο αλαζών αυτός Εβραίος (της Ουγγαρίας)  δισεκατομμυριούχος οικονομικός ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, που δεν διστάζει και φθάνει στο σημείο  να ισχυρίζεται, ότι είναι ...«θεός και ο δημιουργός των πάντων» (!!!) και πιστεύει επίσης, ότι «οι συνήθεις κανόνες και νόμοι δεν ισχύουν γι’αυτόν».

Αποτέλεσμα εικόνας για FEVER
ΠOΣΟ ΥΨΗΛΟ Π Υ Ρ Ε Τ Ο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ
ΤΕΤΟΙΕΣ  Α Ρ Λ Ο Υ Μ Π Ε Σ;;;
«Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος "Τζώρτζ Σόρος"* στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας» ('The Alchemy of Finance') που είχε κυκλοφορήσει το 1987. 

«Αυτό θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι σαν ισχυρή μεσσιανική φαντασίωση που είχα από την παιδική μου ηλικία, που ένιωσα ότι έπρεπε να την ελέγξω, αλλιώς θα είχα προβλήματα.» 

Σε συνέντευξη του, στην εφημερίδα 'Independent' της Βρετανίας (το 1998), όταν ερωτήθηκε για την συγκεκριμένη δήλωση συμπλήρωσε: «είναι ένα είδος ασθένειας(!), όταν θεωρείτε τον εαυτό σας ένα είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων(;), αλλά νιώθω άνετα (!) γι “αυτό τώρα.»




Ο "Τζώρτζ Σόρος" [*θα το γράφουμε συνεχώς, ότι αυτό το όνομα αυτό, είναι το αλλαγμένο, το κανονικό του είναι Γκεόργκυ Σβάρτς] είναι ένας από τους εκατοντάδες ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ, όσο και άκρως "κακομαθημένους" της 'ελίτ' του τραπεζικού συστήματος και μία από της πηγές του κακού, με τις παρασκηνιακές του παρεμβάσεις επιβολής, που βρίσκονται πίσω από τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΕΙΝΑ, που έχουν χτυπήσει την παγκόσμια οικονομία και κατ’επέκταση το σύνολο του πλανήτου μας...

Και συνεχίζει απολύτως  Α Ν Ε Ρ Υ Θ Ρ Ι Α Σ Τ Α στο ίδιο βιβλίο του, λέγοντας: «Δεν δέχομαι τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους…. Και σε περιόδους αλλαγής των κυβερνήσεων, δεν ισχύουν για εμένα οι συνήθεις νόμοι» !!!!!!!!!!

ΝΑΙ!
ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ...ΔΕΣΙΜΟ!

ΤΑ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ..."ΞΕΧΕΙΛΑ" ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ!

ΑΠΛΩΣ, ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ & ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ & ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ...
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!