Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

"Η Ε κ κ λ η σ ί α του Θ ε ο ύ, είναι ε ν ά ν τ ι α στο ΝΑΤΟ" !!! ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ! (Ο ΣΕΡΒΟΣ μητροπολίτης Μαυροβουνίου).

ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ..."ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ", ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!
ΔΕΝ ΛΕΝΕ  Μ Ι Σ Ο Λ Ο Γ Α ....
 
 


"Η Εκκλησία του Θεού είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ» δήλωσε απο άμβωνος, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη μια φορά, τις   Σ Α Φ Ε Ι Σ    &  Κ Ρ Υ Σ Τ Α Λ Λ Ι Ν Ε Σ    θέσεις του στο θέμα αυτό!
 
(ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!...)

Ο κ. Αμφιλόχιος επίσης τόνισε, ότι «η Σερβική Εκκλησία είναι κατά της βίας εναντίον του ανθρώπου, ενάντια σε όλους όσους υποδουλώνουν και εξευτελίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και την σωματική και την πνευματική».


«Δημιουργεί ένα δολοφονικό ολοκληρωτικό σύστημα»!

«Το ΝΑΤΟ είναι συνεχιστής του φασισμού, αφού δημιουργεί ένα   δ ο λ ο φ ο ν ι κ ό    ολοκληρωτικό σύστημα μέσα στην Ευρώπη» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ΣΕΒ.Μητροπολίτης Μαυροβουνίου.

Επίσης ο κ. Αμφιλόχιος αναφέρθηκε και στις περιοχές, που επλήγησαν στον πόλεμο, από τις βόμβες του ΝΑΤΟ, οι οποίες κατέστρεψαν κτίρια και γέφυρες στο Βελιγράδι και σε άλλα μέρη, ειδικά στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, την κατεδάφιση σπιτιών και την δημιουργία χιλιάδων τραυματιών και εκτοπισμένων οικογενειών από τις εστίες τους, όπως διαβάζουμε στο 'romfea.gr'.

Τέλος ο Ιεράρχης της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, υπογράμμισε κλείνοντας, ότι το 'ΝΑΤΟ'  Γ Ε Μ Ι Ζ Ε Ι    την Ευρώπη και τον κόσμο  με ΑΙΜΑ!!!
 
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ!
 
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!