Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ η Βουλγαρία στέλνει ΞΑΦΝΙΚΑ, 2.000 'ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ', στα σύνορα της με την Τουρκία;;;


  
 
 
 
 
 
 
 
(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ;;;) ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ... Η Βουλγαρία στέλνει 2.000 'κομμάντος' στα σύνορα με Τουρκία!!!!
Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Βουλγαρίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του, να στείλει επιπλέον δύο χιλιάδες στρατιώτες για ενίσχυση των βουλγαρο-τουρκικών συνόρων, που θα συνδράμουν στην προστασία της χώρας από τους παράνομους μετανάστες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΡΙΣΟΦ
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ,
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ....ποτέ ΔΕΝ ανησυχούμε;;;
ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ
ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ,
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ...ΤΙ;;;


[ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΟΧΙ;]

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Αμύνης, Νικολάϊ Νέντσοφ αναφέροντας τους λόγους: «Ό, τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν , το Ιράκ, τη Λιβύη και τη Συρία, δεν μας αφήνουν περιθώρια για ηρεμία...
 
Για την προστασία των νότιων συνόρων μας, είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή μέσα σε λίγες ώρες, να στείλουμε δύο χιλιάδες στρατιώτες που έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση».

Ο ίδιος τόνισε, ότι η Βουλγαρία θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών διαβιώσεως των στρατιωτών στα σύνορα, αφού προβλέπεται η παραμονή τους να είναι μακρά.

ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΠΩΣ, τι η Βουλγαρία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να της δώσει ως βοήθεια ποσό ύψους € 160 εκατομμυρίων, για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ της, αφού αποτελούν εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, ώστε να περιορίσει τη ροή των προσφύγων και των μεταναστών.
 
(ΠΟΥ ΚΡΥΨΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ...ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝΑΩΣ ΥΠΟΥΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ" ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ 'ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ', "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ" ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!
 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΙΜΙΖΟΥΜΕ"!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ 'HOT SPOTS'!!!
KAI  Π Ε Τ Α Ν Ε  ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ...ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!
 
ΕΝΩ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ,  ΕΧΕΙ "ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ"...
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!