Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΙ; ΠΑΛΙ "ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ" ΤΑ ...'Μ Α Κ Ρ Ο Θ Ε Ν' ΙΔΡΥΜΑΤΑ;;; (Θυμάσθε Συνέλληνες, ότι τον μακαρίτη τον Αρσένη, μας τον έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου απο την 'Παγκόσμια Τράπεζα'; Έτσι πάει ντέ, η ..."δουλειά"!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
..."ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ", Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΣ".
ΕΔΩ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ" ΙΔΡΥΜΑ 'LEVY', ΠΟΥ "ΤΥΧΑΙΝΕ" ΝΑ
ΗΤΑΝ ...Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ  !!!!


(ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ "ΞΑΝΑ-ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ" ΟΙ "ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (;) ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ - "αριστερό"! - ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...) 
Ένα νέο και εν πολλοίς άγνωστο μέχρι χθες πρόσωπο, μπήκε ξαφνικά στην κυβέρνηση και στην πολιτική ζωή της χώρας. Πρόκειται για τον κ.Δημήτρη Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομίας και Αναπτύξεως. ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΤΕ, 'ΕΩΣ ΧΘΕΣ';;;

tsipras_levy660
...ΜΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ "ΠΕΡΑΣΕΙ" ΚΑΙ Ο mister Alexis, ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 'LEVY'!
ΤΙ   Ν Ο Μ Ι Σ Α Τ Ε ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να ήταν άγνωστος ο κύριος, αλλά είναι πασίγνωστος στις ΗΠΑ, μιας και τυγχάνει πρόεδρος του "αμερικανικού" Οικονομικού Ινστιτούτου 'Levy' και καθηγητής Οικονομικών – εκτελεστικός αντιπρόεδρος στο Κολλέγιο 'Bard', ενώ ήταν και αντιπρόεδρος των επιτροπών του Αμερικανικού Κογκρέσσου!

Αποτέλεσμα εικόνας για LEVY INSTITUTE
IΔΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΑΣ ..."ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ"! "ΠΑΝΤΑ"...


Τα τελευταία χρόνια είναι οικονομικός σύμβουλος του mister Tsipra. Είναι ΚΑΙ σύζυγος της κ.Ράνιας Αντωνοπούλου, που από το πουθενά, βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία έγινε αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας (διατήρησε ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ την θέση της στον Σαββατιάτικο ανασχηματισμό... (Επίσης του ιδίου Ινστιτούτου...)


Αποτέλεσμα εικόνας για LEVY INSTITUTE
ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ..."ΣΧΙΖΟΥΝ", ΣΕ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ...
Ας δούμε κατ’ αρχάς, τι είναι το Ινστιτούτο Levy. Ιδρύθηκε το 1986 από τον σιωνιστή «επενδυτή» (με άλλα λόγια τοκογλύφο!) Leon Levy, και εμφανίζεται ως ένας ..."ανεξάρτητος", μη κερδοσκοπικός "ερευνητικός" οργανισμός, με στόχο την προώθηση της οικονομικής επιστημονικής ερεύνης και της δημοσίας οικονομικής πολιτικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για LEON LEVY
O IΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΛΕΟΝ ΛΕΒΥ,
ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 77 ΤΟΥ, ΤΟ 2003, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΑΝΩ ΤΟΥ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ $ !!! 

Βέβαια, οι… ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κακές γλώσσες λένε, πως είναι παράρτημα της 'C.I.A.', όπως και διαφόρων λογιών άλλα «Ινστιτούτα» και όργανο του… φιλάνθρωπου σιωνιστή αρχιτοκογλύφου "Σόρος", ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ!

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι το Ινστιτούτο Levy, ήταν αυτό, που συνδιοργάνωσε την επίσκεψη του mister Tsipra και της κουστωδίας του (Μηλιός, Δούρου, Σταθάκης, Παππάς) στις ΗΠΑ, τον Δεκέμβριο του 2012. 

Τότε, οι… κακές γλώσσες έλεγαν, ότι κατά την εβδομαδιαία εκείνη επίσκεψή του, ο mister Tsipras, έδωσε τις… καθιερωμένες εξετάσεις, που δίνει ΚΑΘΕ υποψήφιος πρωθυπουργός του ΘΛΙΒΕΡΟΥ προτεκτοράτου Ελλάς στους διεθνείς ΑΦΕΝΤΕΣ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ και πέρασε με ...άριστα.

Και λίγα λόγια για την γυναίκα του κ.Παπαδημητρίου, που έπεσε σαν… κομήτης στην ελληνική πολιτική ζωή.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με το βιογραφικό της, είχε πρωτοστατήσει στις διαδηλώσεις της Μεταπολιτεύσεως, ως μέλος της οργανώσεως ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ εσωτερικού. Α Σ Φ Α Λ Ω Σ!
Τελειώνοντας το Λύκειο, σε ηλικία 17 ετών, έφυγε για σπουδές στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Εκεί εκτιμήθηκαν δεόντως τα ΚΑΘΑΡΩΣ αριστερά της "διαπιστευτήρια" και έφτασε να γίνει καθηγήτρια στο Bard College και «ερευνήτρια» στο Ινστιτούτο Levy.

Μετά απ’ όλα αυτά, λέτε να έχουν δίκιο οι… κακές γλώσσες, που λένε, ότι το υπουργικό ζεύγος Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου είναι τα «μάτια» και τα «αυτιά» του "Σόρος" και των διεθνών ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ στην μαρξιστική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου;

[Για τους πιό "απαιτητικούς" αναγνώστες της 'ΟδύσσειαςΤV' παραθέτουμε τί γράφει για την σημερινή διοίκηση του Ινστιτούτου αυτού, η 'Βικιπέντια'. Απλώς δείτε τα ονόματα : The board of directors includes Leon Botstein, the president of Bard College; Bruce C. Greenwald and Joseph Stiglitz, both of Columbia University; Lakshman Achuthan, managing director of the Economic Cycle Research Institute; Martin L. Leibowitz, managing director of Morgan Stanley; William Julius Wilson of Harvard University; and Dimitri B. Papadimitriou, president of the Levy Institute, Jerome Levy Professor of Economics and executive vice president of Bard College, and managing director of Bard College Berlin.]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!