Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

(ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!) Οι πράκτορες της 'CIA' προμηθεύουν ακόμη και ...παιδιά πόρνες (!!!) για πληροφορίες ('video')





(ΕΥΤΥΧΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ).
Ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας της 'CIA' Τζον Κυριάκου, αποκάλυψε μιλώντας σε μία δημόσια εκδήλωση, ότι ακόμη και η προώθηση της παιδικής πορνείας σε αντάλλαγμα για πληροφορίες είναι κάτι συνηθισμένο και επιτρεπτό για τους πράκτορες της 'CIA', αφού στην περιβόητη υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών ”δεν υπάρχουν κανόνες”.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για john kiriakou

Στο 'βίντεο', που διαρκεί περίπου δυόμιση λεπτά και φαίνεται να είναι μια διοργάνωση του αντιπολεμικού κινήματος 'World Beyond War', ο Κυριάκου περιγράφει πώς θα συναντούσε μια πηγή σε ένα ξενοδοχείο, που θα ζητούσε παιδιά για σέξ, σε αντάλλαγμα για πληροφορίες.


Αποκαλεί αυτούς τους ανθρώπους «καθάρματα» αλλά ότι «έπρεπε να τους δώσει αυτό που ήθελαν». Για να τονίσει το σενάριο, ο Κυριάκου ρωτά τον κόσμο που παρακολουθεί τι θα έκανε αν η πηγή απαιτούσε ενήλικες πόρνες και ρωτάει «πόσοι άνθρωποι θα του έφερναν μια πόρνη»;

Στη συνέχεια, λέει:

”Η απάντηση είναι: Σίγουρα.

Ξέρεις ότι είναι κάθαρμα, φυσικά, αλλά η δουλειά σου είναι να ασχολείσαι με καθάρματα και είναι αναμενόμενο από σένα να βγεις έξω και να του βρεις μια πόρνη.

Αλλά αν σου ζητήσει ένα παιδί πόρνη;

Η δουλειά σου ως πράκτορας της 'CIA' είναι να παραβιάσεις τους νόμους της χώρας την οποία υπηρετείς. Αυτή είναι η δουλειά σου: Η δουλειά σου είναι να κάνεις κατασκοπεία.
Οι περισσότεροι αξιωματικοί της 'CIA' θα προμήθευαν το παιδί.”

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ
ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ
3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΝΝΗ!

Στο τέλος του βίντεο, ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας που είχε φυλακιστεί για 2 χρόνια όταν αποκάλυψε τα βασανιστήρια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, λέει ότι η 'CIA', ”δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου”, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

[ΠΗΓΗ:http://www.offtherecord.net.gr/2017/10/31/%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%84/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!