Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ(Βίντεο)


Σύμφωνα με τους LA Times, «μια ετερόδοξη γενιά νέων αυτοαποκαλούμενων σατανιστών αναβαθμίζει τα παλιά στερεότυπα του μωρού της Rosemary και του Helter Skelter στην υπηρεσία της ριζοσπαστικής πολιτικής, της φεμινιστικής αισθητικής και της ενότητας της κοινότητας».


Λουκ. 22,53       Οταν εγώ κάθε ημέραν ήμουν μαζή σας στο ιερόν, δεν απλώσατε τα χέρια σας επάνω μου. Αλλά αυτή είναι η ώρα, που την επέτρεψε ο Θεός ως ώραν ιδικήν σας, δια να εκτελέσετε την κακούργον απόφασίν σας”. (Και είναι ώρα του σκότους και της νυκτός, διότι κατά κανόνα οι κακούργοι το σκότος προτιμούν δια τα εγκλήματά των. Οι άνθρωποι, του σκότους, όπως είσθε σεις, οι οποίοι μάλιστα υποκρίνονται τον δίκαιον, στο σκότος διαπράττουν τα σκοτεινά των έργα).


Αυτό που τροφοδοτεί την αυξανόμενη δημοτικότητα του σατανισμού είναι η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, οι Σατανιστές όπως φαίνεται δεν είναι ικανοποιημένοι. Κατά περίεργο τρόπο, στα 8 χρόνια προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα οι Σατανιστές δεν είχαν πολλά να πουν, ενώ μέσα σε ένα χρόνο προεδρίας του Τραμπ αμέσως υπάρχει έκρηξη. Φαίνεται ότι ο διάβολος δεν είναι οπαδός του Τραμπ για κάποιο λόγο. 

Θα μπορούσε να τον αντιταχθεί επειδή ο Θεός είναι εκείνος που έθεσε το Τραμπ στην εξουσία για να επιτύχει γεγονότα των εσχάτων καιρών τελευταίων χρόνων; Δεν είναι τυχαίο ότι ο σατανισμός έχει γρήγορη άνοδο. Καθώς η διάσπαση της Εκκλησίας πλησιάζει όλο και περισσότερο, ο Αντίχριστος ετοιμάζεται να μπει στο σκηνικό.


Η εφημερίδα έστειλε έναν δημοσιογράφο για να ερευνήσει μια σατανική σκηνή σε ένα υπόγειο της Καλιφόρνιας, όπου βρήκαν μια συμμορία καλλιτεχνών, συγγραφέων και μουσικών που φώναζαν «Χαιρετίστε τον Σατανά!», Ενώ κάποιος, απαράδεκτα, έπαιζε μικρές χορδές στο όργανο.


Ο σατανισμός προσελκύει αντιπολιτισμικούς Καλιφορνέζους επειδή θεωρείται ως απάντηση που βασίζεται στην εποχή διακυβέρνησης του Τραμπ. Όπως γράφει η εφημερίδα: «Οι παραδοσιακοί μπορούν να συζητήσουν αν κάποιο από αυτά είναι «πραγματικά σατανικό «. Αυτή η νέα λήψη είναι πολύ πιο φεμινιστική από ότι μηδενιστική, με ευέλικτη αυτογνωσία και καλύτερη γνώση μέσω διαδικτυακής κουλτούρας παρά με την ορθόδοξη θεολογία ».


Η σατανική υψηλή συγκέντρωση:

ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτή η υπηρεσία που δείχνει μια σατανική υψηλή συγκέντρωση περιέχει εικόνες και λέξεις που πολλοί θα βρουν απαράδεκτες, παρακολουθείστε με προσοχή.






Η μουσική βιομηχανία με χρηματοδότηση της Νέας Τάξης από την εποχή του Μάικλ Τζάκσον έφερνε τα δαιμόνια για να τα συστήσει στη νεολαία και να την κάνει να συνηθίσει την παρουσία αυτών των δαιμονίων.





[Πηγὴ]http://nikosxeiladakis.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%b2/ 

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!