Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! Γιά πάντα! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!



ΑΝΤΙ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ;
ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ;
Ή ΑΠΛΩΣ  ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ;
Συνθήκες Ισπανίας πριν από τον «εμφύλιο» πόλεμο του 1936 (όπου κυριαρχούσαν οι επιθέσεις κατά εκκλησιών), δημιουργούν τα κομμούνια, προκειμένου να τρομοκρατήσουν την Εκκλησία και να μην ασχολείται με τα Εθνικά θέματα.

Έτσι, αμέσως μετά το επιτυχημένο συλλαλητήριο που διοργάνωσε στο Αίγιο ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, παρακρατικά σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής βεβήλωσαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών, αναγράφοντας ελεεινά αντεθνικά συνθήματα με μαύρο σπρέι – σαν τις μαύρες τους ψυχές. 

Μόλις αντελήφθησαν την βεβήλωση, οι υπεύθυνοι του ναού κάλυψαν κάποια από τα ελεεινά συνθήματα με λευκό πανί, μέχρι να τα σβήσουν…


Βέβαια, αν θέλουν τα κομμούνια να δημιουργήσουν συνθήκες Ισπανίας, καλό είναι να μελετήσουν και το αποτέλεσμα του ισπανικού «εμφυλίου» πολέμου, που ήταν η συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών και η εγκαθίδρυση εθνικού καθεστώτος!

[Πηγή:'εθνικισμός']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!