Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ 'ΠΑΜΕ' (μαγαζάκι του ΚΚΕ) ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !… ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ (ΠΑΛΙ!) ΤΑ ΜΜΕ...






(ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΩΝ ...ΚΟΚΚΙΝΩΝ, ΠΑΝΤΑ "ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ" ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;)
Μάζωξη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (στο οποίο κατοικοεδρεύουν ο πρώην κνίτης Τσίπρας και η πρώην κνίτισσα Περιστέρα…) έκανε χθές Τετάρτη το πρωΐ η περιφερόμενη ομάδα τραμπούκων και επαγγελματιών κομμουνιστών του 'ΠΑΜΕ', για να πουλήσει παραμύθι στον ελληνικό λαό, ότι κάνει… αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση, το 99% της οποίας προέρχεται από τις τάξεις του… τιμημένου κουκουέ.

Ενώ, λοιπόν, το τραμπουκαριό δεν εμποδίστηκε από τους αστυνομικούς (εφ΄όσον δεν είχαν σκοπό να εισβάλλουν στα… άδυτα των αδύτων, αλλά να κάνουν ένα απλό 'σώου' για τις κάμερες…), κάποιος εξ’ αυτών γρονθοκόπησε αστυνομικό και τον έστειλε στο νοσοκομείο, προφανώς ως επίδειξη δυνάμεως.

Φυσικά, τα παριστάμενα ΜΜΕ (των ΚΑΤΑ-κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, κατά 99% προερχόμενων από το… τιμημένο ΚΚΕ) «έ κ ο ψ α ν» την επίμαχη σκηνή, γιατί τα κομμούνια πρέπει να εμφανίζονται πάντα ως… θύματα και ποτέ ως θύτες!

[Πηγή: 'ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!