Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!....


Ο ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ Κ Α Τ Α Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο Σ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ, "ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ" ΕΥΦΥΩΣ ΣΕ 

ΚΟΚΚΙΝΟ ! 


ΚΑΙ Η ΖΩΗ (στο 'τΣΙΡΙΖΙΣΤΑΝ') ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...





(ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΛΙ ΕΔΩ!)
Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι στο μνημονιακό προτεκτοράτο των Μέρκελ-Τράμπ και Σόρος κυριαρχεί ο ρατσισμός! Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων! 
Να ένα πολύ πρόσφατο (ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΛΙ) παράδειγμα:

«Παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του Σκαραμαγκά και του Σχιστού, προσκάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής. 
Στην (αλλοδαπή 1.000%) παιδική εορτή ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ πρωτοχρονιάτικα τραγούδια έπαιξε η φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής!

Η εορτή άρχισε με ένα ελληνικό τραγούδι που είπαν τα προσφυγόπουλα. Στην συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής, οι Γενικοί Γραμματείς κ.κ. Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός, Χρήστος Λαμπρίδης και Ιωάννης Γιαννέλης- Θεοδοσιάδης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης και ο Β΄Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Παρασκευάς μοίρασαν δώρα στα προσφυγόπουλα».

Αλήθεια, ακούσατε να γίνει καμμιά εορτή και για τα φτωχά ελληνόπουλα; 

Ασφαλώς και όχι! 
Διότι, οι Έλληνες θεωρούνται πολίτες δευτέρας κατηγορίας μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!