Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

"ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ" ! ("Βγαίνουν" σιγά-σιγά έγγραφα στην επιφάνεια,,,)

(ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ...)
Λίγους μήνες μετά από τις μυστηριώδεις κατηγορίες για «όπλα που λιώνουν τον εγκέφαλο» στην Κούβα, που άφησαν πολλούς Αμερικανούς διπλωμάτες με μακροχρόνια ψυχική βλάβη, έχει προκύψει κάτι πολύ παράξενο … από μια άγνωστη προέλευση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Curtis Waltman

Νωρίτερα εφέτος, ο δημοσιογράφος του MuckRock, Curtis Waltman (ο οποίος ειδικεύεται στην υποβολή αιτημάτων για το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης), έστειλε στο Κρατικό κέντρο σύντηξης της Ουάσινγκτον (WSFC) – (μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της επιβολής του νόμου της κυβέρνησης της Ουάσιγκτον και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης) - ενα αιτημα για να του στειλουν πληροφοριες σχετικα με την Antifa και τις ομάδες λευκών υπερασπιστών.

Σχετική εικόνα

Έλαβε μια ικανοποιητική απάντηση στην ερώτηση που είχε ζητήσει, αλλά όπως σημειώνει ο Waltman, όταν στέλνετε χιλιάδες αιτήσεις στην FOIA, είστε υποχρεωμένοι να παίρνετε κάποιες πολύ περίεργες απαντησεις από καιρό σε καιρό …έτσι και εγινε – το συνημμένο που ελαβε ως απάντηση ήταν ενα αρχείο με τίτλο “EM επιδράσεις στο ανθρώπινο body.zip.” Μέσα ήταν έγγραφα όπως αυτό:

Αποτέλεσμα εικόνας για psycho electric weapons

Όπως γράφει ο Waltman, αυτό που εξετάζετε εδώ είναι τα “ψυχο-ηλεκτρονικά” όπλα που χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητισμό για να κάνουν μια ευρεία ποικιλία φρικτών πραγμάτων στους ανθρώπους, όπως η ανάγνωση, ή η συγγραφή του μυαλού σας η να προκλειθεί έντονος πόνος απο απόσταση, η το πιό αστείο απο όλα … πρόκληση φαγούρας!!!


Για να είμαστε σαφείς, η παρουσία αυτών των εγγραφών (οι οποίες δεν δημιουργήθηκαν από το κέντρο σύντηξης και δεν είναι κυβερνητικά έγγραφα) δεν πρέπει να θεωρηθεί ως απόδειξη, ότι το DHS διαθέτει αυτές τις συσκευές ή ακόμα και ότι υπάρχουν τέτοιες συσκευές. !!!! … ισως να μιλαμε για την θεληση να γινουν …αλλα ίσως και να υπάρχουν πολύ χειρότερα μηχανηματάκια… ποιός ξέρει ..μην μας πούν και συνωμοσιλόγους !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Curtis Waltman

Ξέρεις τι είναι ακόμα πιο πικαντικο; Η “Απομακρυσμένη χαρτογράφηση του εγκεφάλου.” Είναι εκνευριστικα πικαντικο μπορουμε να πούμε. ….

Απλά ελέγξτε τις λεπτομέρειες αυτών των διαφανειών. Το μαύρο ελικόπτερο πυροβολεί με τα ψυχοτρονικά του όπλα, κανει μια χαρτογράφηση του εγκεφάλου σας, μεταδίδοντας τις σκέψεις σας πίσω σε κάποιο κέντρο συντονισμού. Εσείς ξυπνάτε αύριο με μια παραξενη διάθεση να ξαναψηφίσετε Τσίπρα …!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Curtis Waltman

Είναι δύσκολο να εξακριβωθεί ακριβώς από πού προέρχονται αυτές οι εικόνες, αλλά προφανώς δεν είναι κυβερνητικό υλικό. 
Το ένα φαίνεται να προέρχεται από ένα άτομο που ονομάζεται “Supratik Saha”, ο οποίος αναγνωρίζεται ως μηχανικός λογισμικού, η διαφάνεια του εγκεφαλικού χαρτογράφου δεν έχει πηγή προέλευσης και η εικόνα του σώματος που προσβάλλεται από ψυχοτρονικά όπλα προέρχεται από το raven1.net, …

Αποτέλεσμα εικόνας για Curtis Waltman

Είναι τελείως ασαφές πώς αυτό κατέληξε σε αυτή την απαντηση απο το ερωτημα του Waltman . Θα μπορούσε να είχε προοριστεί ισως για μια άλλη απελευθέρωση απορητων εγγραφων, θα μπορούσε να είχε συγκεντρωθεί για μια αλλη επικείμενη έκθεση του WSFC, ή θα μπορούσε να προέρχεται και από τα προσωπικά αρχεία ενός αξιωματικού πληροφοριών που κατά κάποιο τρόπο να τα μπερδεψε κατα την απελευθέρωση τους.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Το 'WSFC' δεν έχει δώσει ακόμα μία απάντηση , οπότε μέχρι να ακούσουμε μια απαντηση που θα κολαει στο πολιτικώς ορθό του υπνωτισμού, η παρουσία τους παραμένει μυστήριο…..


Αποτέλεσμα εικόνας για psycho electric weapons
* * *

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σας απο την σελίδα του MuckRock.

[Πηγές:'κυκλωπας'
&
http://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/blog-post_591.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!