Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΛΟΓΩ ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ!Ποδαρικό στα τσάρτερ με κατεύθυνση την Λέσβο έγινε προχθές με την πρώτη πτήση από την Ολλανδία που έφτασε με 98 επισκέπτες.
Ωστόσο, το δεύτερο τσάρτερ το έφαγε ο Τσαντίρ Μαχαλάς της πλατείας Σαπφούς!
Την ματαίωση της δεύτερης πτήσης την εβδομάδα από τη Δανία προς τη Μυτιλήνη, λοιπόν, ανακοίνωσε το αρμόδιο τουριστικό πρακτορείο.

Πιο συγκεκριμένα, είχε επιτευχθεί με τα χίλια ζόρια και με μεγάλες μειώσεις των τιμών, η δρομολόγηση 26 πτήσεων τσάρτερ την εβδομάδα για τη Λέσβο, που αντιστοιχούν σε 55.000 τουρίστες.
 Ωστόσο, οι τελευταίες εικόνες από την Λέσβο, που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με «προσφυγάκια» να έχουν κάνει κατάληψη στην πλατεία Σαπφούς, μετατρέποντάς την σε Τσαντίρ Μαχαλά και υπαίθριο τζαμί, τρόμαξαν τους Δανούς που ακύρωσαν μαζικά τις διακοπές τους σε μια τέτοια κόλαση!
Έτσι, οι δύο πτήσεις την βδομάδα, από το Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, έγιναν μία σε πρώτη φάση και ίσως αργότερα να γίνουν… καμμία, ενώ υπάρχει φόβος ματαιώσεων των πτήσεων τσάρτερ προς την Λέσβο και από άλλες χώρες!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων»!

[Πηγή]http://alarm.rodos-island.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!