Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Απίστευτο: «Είμαι εγγονός του Χίτλερ» – Οι Ρώσοι θα του κάνουν τεστ DNAΟ Γάλλος υδραυλικός Φιλίπ Λορέ υποστηρίζει επίμονα πως είναι εγγονός του Αδόλφου Χίτλερ, αφού όπως λέει, ο πατέρας του ήταν ο καρπός ενός νεανικού ειδυλλίου μεταξύ του Φύρερ και της γιαγιάς του 62χρονου άντρα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Λορέ, το 1916 η γιαγιά του Σαρλότ, γνώρισε σε ηλικία 19 ετών τον 28χρονο τότε αξιωματικό του γερμανικού στρατού, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Γαλλία και μάλιστα, η νεαρή γυναίκα πόζαρε και σε έναν από τους πίνακές του.
Ο Χίτλερ σε νεαρή ηλικία ήθελε να γίνει ζωγράφος και πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ζούσε στη Βιέννη (1908-13) ζωγράφιζε πολύ και πουλούσε τις υδατογραφίες και τις καρτ ποστάλ που φιλοτεχνούσε για να βγάζει τα προς το ζην.

Το κρατικό ρωσικό κανάλι NTV έχει λάβει γενετικό υλικό από τον Φιλίπ Λορέ και πρόκειται να αναλάβει την διεξαγωγή τεστ DNA με γενετικό υλικό του Χίτλερ από τμήματα του κρανίου και της σιαγόνας του, που φυλάσσονται στη Μόσχα, όπου μεταφέρθηκαν από τους άντρες του ρωσικού στρατού όταν μπήκαν στο Βερολίνο και εισέβαλαν στο καταφύγιο του δικτάτορα το 1945.
Σε εκπομπή του NTV ο Γάλλος υδραυλικός με σπαστά ρωσικά ακούγεται να λέει: «Ρωσία, εκλιπαρώ για βοήθεια», καθώς το γενετικό υλικό του Χίτλερ στη Μόσχα είναι η μόνη του ελπίδα για να αποδείξει πως είναι πράγματι απόγονος του Φύρερ.
Πάντως και χωρίς το τεστ πατρότητας ο ίδιος είναι πεπεισμένος για την καταγωγή του, καθώς, όπως δήλωσε, θυμάται όταν ήταν παιδί πως ο πατέρας του που δεν ζει πια, είχε πει μια μέρα σε εκείνον και στα άλλα έξι αδέλφια του: «Παιδιά, έχω κάτι να σας πω, ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ».
Μέχρι τον θάνατό του το 1985 ο πατέρας του Φιλίπ Λορέ επέμενε πως είναι το εξώγαμο παιδί του Αδόλφου Χίτλερ και μάλιστα, ο Γάλλος υδραυλικός υποστηρίζει πως ο Φύρερ και ο πατέρας του είχαν την ίδια ομάδα αίματος.
Σε έναν από τους πίνακες του Γερμανού δικτάτορα, που φιλοτεχνήθηκε το 1916, εικονίζεται μια νεαρή γυναίκα με κόκκινο μαντίλι και άσπρο πουκάμισο μέσα σε ένα λιβάδι.

[Πηγή]http://www.makeleio.gr/
 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!