Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΟΧΙ ! ΔΕΝ πρόκειται για Έλληνες! Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α! ΒΡΩΜΕΡΑ π ρ α κ τ ο ρ ά κ ι α ήταν Α Ν Ε Κ Α Θ Ε Ν !


(ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ, Ή ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ π.χ. ΤΑ ...ΚΟΜΜΑΤΑ; 
ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΣΩΣ;
ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ;
ΟΧΙ, Ε;)
Το ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ γεγονός συνέβη στην διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδριάσεως του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για silence in the lips

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του και ενώ είχε προαναγγελθεί, ότι ως τελευταίο θέμα θα εγκρίνονταν ψήφισμα υπέρ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν εδώ και δυο μήνες να κρατούντα αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανουπόλεως από τους Τούρκους, οι μουσουλμάνοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αποχώρησαν  ε π ι δ ε ι κ τ ι κ ά,  δεν υπήρχε πλέον απαρτία και έτσι το ψήφισμα ΔΕΝ εγκρίθηκε!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για SECRET AGENTS
OI ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ "ΛΑΚΕΔΕΣ" ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ..."ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ"!...
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως και της συζητήσεως των άλλων θεμάτων, η Πρόεδρος του Π.Σ Ελένη Δημούδη ανακοίνωσε, ότι στο τέλος θα υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης των δύο στρατιωτικών μας Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη και καταδίκης της συνεχιζόμενης κρατήσεως τους με παράνομο τρόπο από την Τουρκία. 

Λίγο πριν συμβεί αυτό, αρχικά αποχώρησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, επειδή διαφώνησαν με κάποια άλλα θέματα. Αυτό έγινε λίγο πριν έρθει η στιγμή να εγκριθεί το ψήφισμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για silence in the lips

Υπήρχε όμως και πάλι απαρτία, αφού απαιτούνταν 14 άτομα και ήταν 16 σύμβουλοι της παράταξης του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. 
Από αυτούς, οι 8 ήταν μουσουλμάνοι από Ροδόπη και Ξάνθη και άρχισαν επιδεικτικά να αποχωρούν ένας-ένας, ελάχιστα πριν την συζήτηση και ψήφιση του τελευταίου θέματος. 

Αποτέλεσμα εικόνας για silence in the lips

Έτσι με τους 8 που απέμειναν στην αίθουσα δεν υπήρχε πλέον απαρτία και δεν εγκρίθηκε το ψήφισμα υπέρ των φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών, που θα καταδίκαζε παράλληλα την ΑΘΛΙΑ στάση της Τουρκίας.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!