Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ-ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ-ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ «ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ» ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ-ΟΛΟΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
… Ο υπουργός έχοντας δίπλα του έναν κακομοίρη μισοτελειωμένο αναπληρωτή υπουργό, τον μπάρμπα Φώτη τον αγαθό , υποστήριξε ότι δεν υφίσταται καμιά τέτοια συμφωνία με τους Γάλλους  αυτή τη στιγμή για τις φρεγάτες και καταφέρθηκε εναντίον της «Καθημερινής» που την ξεφτίλισε και έπληξε βάναυσα την αξιοπιστία της υποτιθέμενης σοβαρής εφημερίδας .

΄΄Το δημοσίευμα του πρωτοσέλιδου της «Καθημερινής ΄΄ για τις δύο φρεγάτες τύπου fremm , όχι μόνο δεν ανταποκρίνονταν στη πραγματικότητα , αλλά περιείχε και στοιχεία τα οποία δεν υφίστανται και δεν τα γνωρίζω ούτε εγώ ΄΄ ανέφερε ο υπουργός άμυνας προχωρώντας  σε ξεφτιλισμό των δημοσιογράφων της ,του διευθυντού της Αλέξη Παπαχελά που είναι υπεύθυνος για τη πρώτη σελίδα και του αναπληρωτή  υπουργού Φώτη Κουβέλη ο οποίος επιβεβαίωσε ένα fake news δημοσίευμα .
Αυτά και άλλα πολλά στην αυριανή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σε άρθρο ανάλυση με αποκαλύψεις του συνεργάτη της εφημερίδος μας, Αντώνη Μυλωνάκη.
ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
«Όσο αφορά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» για τις φρεγάτες, αυτό το δημοσίευμα περιλάμβανε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες δεν ήταν γνωστές σε κανέναν, ούτε σε εμένα. Αυτό που ξέρουμε για τις φρεγάτες είναι ότι υπήρχε ένα παλαιό πρόγραμμα με τη γαλλική πλευρά από την περίοδο που ήταν υπουργός ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, γιατί πράγματι το Πολεμικό Ναυτικό χρειάζεται νέα πλοία, αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα αυτό το πρόγραμμα δεν είχε προχωρήσει, λόγω ακριβώς των οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν. Σε υψηλότατο επίπεδο, σε επίπεδο δηλαδή συνομιλίας του Προέδρου Μακρόν με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξετάστηκε η πιθανότητα μέρους του ποσού των 8 δις που οφείλουν οι ευρωπαϊκές χώρες για τη διαφορά των ομολόγων, που πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, το οποίο αφορά την επιστροφή από τη Γαλλία προς την Ελλάδα, να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να υπάρξει συνέργεια για την κατασκευή φρεγατών στην Ελλάδα.»
Αυτή ήταν και η μόνη συνομιλία και διαπραγμάτευση που έγινε για τις φρεγάτες. Σε αυτή τη συνομιλία, ο Πρόεδρος Μακρόν φάνηκε θετικός και μάλιστα φάνηκε θετικός απέναντι στον Πρωθυπουργό γενικότερα για τη δυνατότητα ενίσχυσης της πατρίδας μας και των συνεργειών που μπορεί να υπάρξουν στην αμυντική μας βιομηχανία.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει διερεύνηση όλων των πιθανών δυνατοτήτων, αρχής γενομένης από το επίπεδο του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Μακρόν και εμείς παράλληλα από τα Επιτελεία θα ετοιμάσουμε το υλικό το οποίο μπορεί να χρειαστεί σε αμυντικό επίπεδο.
Αν και όταν έρθει η ώρα να αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα και από τον Κανονισμό της Βουλής και βεβαίως αρχής γενομένης από την απαίτηση του Πολεμικού Ναυτικού».

[Πηγή]http://www.makeleio.gr/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!