Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ε Μ Ε Τ Ο Σ ! Διαρκῶς «ΞΕΡΝΑΕΙ» ὁ Φίλης ὅσο ΔΕΝ βλέπει ὑπουργική καρέκλα...

ΠΙΟ  Μ Ι Σ Ε Λ Λ Η Ν  ..."ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ" !!!
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ (ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ)  Π Α Λ Ι Α Τ Σ Ο Σ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης

"Σήμερα είναι ημέρα χαράς και υπερηφάνειας, μια ημέρα που κάθε λογικός (!!!!!!!!) άνθρωπος, όλος ο δημοκρατικός κόσμος και βεβαίως όλος ο κόσμος της αριστεράς (ποιάς; πώς;) περίμενε", είπε ο Νίκος Φίλης και πρόσθεσε, ότι
Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης

η Ελλάδα χάρις σε αυτή την κυβέρνηση, χάρις στην ικανότητα, την αποφασιστικότητα και τη διορατικότητα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έκανε ένα βήμα μπροστά. «Έχουμε μια συμφωνία που για τη χώρα μας ισοδυναμεί με το μέγιστο των εύλογων θέσεων μας. 


Πολύ πιο πάνω (;;;) από την συνομολογημένη εθνική γραμμή, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την εθνική και συλλογική αξιοπρέπεια των γειτόνων μας (ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ, ΡΕ ...'ΤΑΝΚΕΡ' ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΩΝ;) και της σταθερότητας στην περιοχή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η Ελλάδα επιστρέφει (ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ;) στην διεθνή κοινότητα με ...κύρος, μετά τη μνημονιακή περιπέτεια που οδήγησε στην εθνική υποτίμησή μας.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλης

[Από το σύνολο του Τύπου]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!