Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ......


ΔΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ......
Είμαι ο Δημήτρης.Ένας απλός Έλληνας που πόνεσα, ζώντας μακρυά από την πατρίδα μου για 2 ολόκληρα χρόνια.Είμαι ο Δημήτρης και σπούδασα, υπηρέτησα και εργάστηκα στην όμορφη Ελλάδα. Γνώρισα και λάτρεψα πολλές χώρες του κόσμου μα πάντοτε ταξίδευα αισθάνοντας τυχερός και περήφανος που γεννήθηκα Έλληνας.


https://www.youtube.com/watch?v=N4l1344AzhA


Δεν αντέχω σήμερα να βλέπω την πιο ΛΑΜΠΕΡΗ χώρα να ορίζεται από ψεύτες, διπρόσωπους και προδότες.


Είμαι ο Δημήτρης και με τη δύναμη που μου δίνει το διαδίκτυο θα μοιράζομαι ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις σκέψεις μου.

Είμαι ο Δημήτρης και είμαι ένας απλός ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ

Κι εγω είμαι η Ελενα και είμαι περήφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα και χριστιανή !!!!!! Θα σας υπενθυμίσω κάποια απλά πράγματα..

Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ανεκτίμητος..και το ίδιο ανεκτίμητη είναι η προσφορά του στο παγκόσμιο πολιτισμό !!!! 

Οι Ελλάνιοι πρόγονοί μας..συνέλαβαν εκπληκτικές για την εποχή ιδέες και αξίες...τη δημοκρατία.. το θέατρο .... τη φιλοσοφία και καλλιέργησαν την τέχνη παραδίδοντας στην ανθρωπότητα αριστουργήματα...

Ολες οι επιστήμες έχουν ελληνική πατρότητα.. Με τις κατακτήσεις του Μέγα Αλέξανδρου άλλαξαν τη μορφή του κόσμου...καθώς ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε στην ανατολή και έφτασε μέχρι την Ινδία..Δεν είναι τυχαίο που τα αρχαία μας ....Πάνω από 8.500 ελληνικές αρχαιότητες ανυπολόγιστης αξίας βρίσκονται σήμερα σε πολλά μουσεία του εξωτερικού.

Οι αρπαγές τύπου λόρδου Ελγιν, οι «σταυροφόροι»του Βατικανού,η μακρόχρονη οθωμανική κατοχή, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του νεαρού ελληνικού κράτους, η παραδοπιστία κάποιων, τα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας και πολλοί άλλοι λόγοι συνετέλεσαν, ώστε πολλά από τα πιο όμορφα επιτεύγματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης να βρίσκονται σήμερα «αιχμάλωτα» στα χέρια ξένων –και όχι ελληνικών– μουσείων.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στον κατάλογο των εκθεμάτων, θα δει πως στα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης, που κάθε χρόνο δέχονται εκατομμύρια επισκεπτών, και κερδίζουνε εκατομμύρια ευρω..φιλοξενείται ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού πολιτισμού, το οποίο «κλάπηκε» κατά τη διάρκεια των αιώνων από διάφορους κατακτητές και μεταφέρθηκε στις πατρίδες τους.

Πέρα από τα γλυπτά του Παρθενώνα σε ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιοτέρα μουσεία του κόσμου, το Λούβρο, που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, ανάμεσα στα εκθέματά του μπορεί κανείς να θαυμάσει την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και την Αρτεμιν των Βερσαλλιών.

Γι αυτό οι ξένοι κατακτητές κι απατεώνες τα βαπτίζουν Μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO..μιας ψευτο-οργάνωσης ..γιατί τα εκμεταλλεύονται και οικονομάνε αφού δεν έχουν τίποτα δικό τους να δείξουν..Οχι ρε δεν αποτελούν παγκόσμια κληρονομιά ..Είναι και θα είναι Πάντοτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΥΓ. Οι αρχαίοι κάτοικοι των σημερινών τόπων, που ακούνε στο όνομα Συρία, Παλαιστίνη, Ιορδανία και Λίβανος ήταν Κρήτες, Κύπριοι και Λακεδαίμονες. Αυτό πολύ πριν εμφανιστούν οι εβραίοι (που δεν μας λέει από πού κρατάει η σκούφια τους, αλλά, μάλλον, ήταν από τότε εχθροί των Ελλήνων).

Όταν οι άνθρωποι έφτιαξαν τον Πύργο της Βαβέλ για να φτάσουν το Θεό, όπως όλοι γνωρίζουμε ο Θεός για να τους τιμωρήσει τους έβαλε να μιλάνε ξεχωριστές γλώσσες, για να μη μπορούν να συνεννοηθούν.... 

Πριν έρθει η Θεϊκή Τιμωρία, η κοινή γλώσσα των ανθρώπων ήταν η ελληνική. Σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη τα τοπωνύμια είναι ελληνικά. Και αυτό γιατί πριν έρθουν τα σημερινά όντα πάνω στη γη υπήρχε η Αυτοκρατορία των Ελ, της οποίας είμαστε οι μόνοι απόγονοι.Οι Έλληνες και οι Εβραίοι στον κόσμο είναι ίδιος αριθμός: δηλωμένοι 17,5 εκατομμύρια. 

Οι αδήλωτοι Έλληνες, αυτοί που φέρουν το γονίδιο Έψιλον και δεν το γνωρίζουν είναι περίπου 140 εκατομμύρια. Αυτοί είναι οι Ελλάνιοι. Ο Μπιλ Κλίντον, φεύγοντας από την Ελλάδα, το 1999 μας έδωσε το Σήμα των Ελλανίων: Είπε ότι το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν συμμετέχει στην νομοτελειακή τάξη του υπόλοιπου 99,8%.Υπάρχουν στην Ελλάδα 5.672 ενεργειακοί τόποι. Στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190. Ενεργειακοί τόποι είναι αυτό που ονομάζουμε Star Gates.

H γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος αναπνέει συνεχώς από το σύμπαν. Τα μαγνητικά πεδία κατευθύνονται από το νότιο στο βόρειο πόλο. Οι ενεργειακοί τόποι είναι σημεία στα οποία δεν μπορεί να παρεμβληθεί άλλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα. Είναι δίαυλοι επικοινωνίας εντός και εκτός του πλανήτη. Από την αμερικάνικη βάση στη Νέα Μάκρη η έξοδος του σήματος ήταν εκεί που βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της CIA. 

Στην πληροφορία που ξεκινά από τη Νέα Μάκρη και πάει στα γραφεία της CIA δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλοίωσης ή παρεμβολής του μαγνητικού σήματος από κανέναν. Η βάση της Νέας Μάκρης δεν έκλεισε, αλλά μετακινήθηκε 200 μέτρα προς το βάθος της γης...τυχαίο? θέλουν να διαλύσουν τον ελληνισμό μα δε θα τα καταφέρουν ..γιατί είναι κάτι που τους ξεπερνάει...κι εμεις είμαστε γνήσιοι απόγονοι των Ελ...να το θυμάστε...και να είστε περήφανοι ! :))


[Πηγή]http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/blog-post_170.html#ixzz5IXADglgQ
 «Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!