Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

SOS... ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,,,!! την Κυριακή θα υπογραφεί από Κοτζιά και Ντιμίτροφ στις Πρέσπες η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία παραδοσης του ΙΕΡΟΥ ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...!!



Η κυβέρνηση των Σκοπίων ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής πως την Κυριακή θα υπογραφεί από τον Νίκο Κοτζιά και τον Νίκολα Ντιμίτροφ στις Πρέσπες η συμφωνία στην οποία κατέληξαν για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της κυβέρνησης της γείτονος, την οποία μεταδίδει το πρακτορείο των Σκοπίων ΜΙΑ, η συμφωνία θα υπογραφεί στις Πρέσπες από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών.



Στην υπογραφή θα παρίστανται και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση.

Η τελετή της υπογραφής θα γίνει στην ελληνική πλευρά των συνόρων και θα ακολουθήσει συνάντηση και γεύμα στην πλευρά της ΠΓΔΜ. Λεπτομέρειες για την ώρα και τα ακριβή σημεία των δύο εκδηλώσεων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.



[Πηγή]https://www.stoxos.gr/2018/06/sos_15.html
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!