Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ο Τσακ Νόρρις στηρίζει Βίκτορ Όρμπαν! - Στην Ουγγαρία ως άτυπος εκπρόσωπος του Ν.Τραμπ! ('βίντεο')


Ο Τσακ Νόρις στηρίζει Βίκτορ Όρμπαν! - Στην Ουγγαρία ως άτυπος εκπρόσωπος του Ν.Τραμπ! (βίντεο)


Ο Τσακ Νόρις, φανατικός ρεπουμπλικανός και στενός φίλος του Ν.Τραμπ, ταξίδεψε στην Ουγγαρία σε ένα ταξίδι-στήριξη του πρωθυπουργού της χώρας Βίκτορ Όρμπαν, στην μετωπική σύγκρουση με την Ε.Ε. και τον Σ.Σόρος και τις Μ.Κ.Ο. του!

Αποτέλεσμα εικόνας για chuck norris



Σχετική εικόνα

Κοινό μυστικό ότι ουσιαστικά λειτούργησε ως πρεσβευτής του Ν.Τραμπ και των ΗΠΑ και αντικείμενο του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία που διεξάγει συνεχείς έρευνες για εντοπισμό και εξάρθρωση ισλαμικών τρομοκρατικών δικτύων στην κεντρική Ευρώπη.

Σχετική εικόνα

Ο Βίκτορ Όρμπαν πήρε λοιπόν το τιμόνι και ξενάγησε ο ίδιος τον Τσακ Νόρις στην Βουδαπέστη και στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για chuck norris

Ο Τσακ Νόρις είπε στον Όρμπαν, ότι είναι σα να τον ξέρει από παλιά αφού έχει διαβάσει πολλά για τον Ούγγρο πρωθυπουργό.

Αποτέλεσμα εικόνας για chuck norris in Hungary

Ο Όρμπαν αποκάλεσε τον εαυτό του “μαχητή του δρόμου” που τον πολεμάει η αντιπολίτευση, ο Σόρος και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών. 
Ο πολιτικός είπε ακόμα ότι κατάγεται από ένα μικρό χωριό και όχι από πολιτικά τζάκια και ο Τ.Νόρρις του απάντησε: «Οι πραγματικοί μαχητές όπως εσύ και ο Ν.Τραμπ δεν έχουν να φοβούνται τίποτα»

Τυπικά ο σκοπός της διήμερης επίσκεψης του Τσακ Νόρις, μαζί με την σύζυγο του στην Ουγγαρία ήταν για την υποστήριξη το φιλανθρωπικού ιδρύματος Shoebox Charity Campain που διοργάνωσε η ουγγρική εκκλησία των Βαπτιστών, για την συγκέντρωση χρημάτων και βοήθειας σε παιδιά, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε το 'βίντεο' της ξενάγησης του Βίκτορ Όρμπαν στον Τσακ Νόρις.


 https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/730743_otan-o-tsak-noris-synantise-ton-viktor-ormpan-ti-akoloythise-vinteo
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!