Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΤΙ; Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ δημιουργεί… υποκαταστήματα ! Οργανώνονται για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ Θρησκεία και Ιστορία !...

Αποτέλεσμα εικόνας για Francisco Pinto Balsemão


YΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;
ΜΠΑ;
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑ;
Τον περασμένο Ιούνιο διεξήχθη η 66η συνάντηση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Τορίνο. 
Όπως πάντα η μυστικοπαθής λέσχη δεν δημοσιοποιεί τις συζητήσεις, αλλά είναι κοινό μυστικό πως πίσω από τις κλειστές πόρτες, χαράσσεται το μέλλον του πλανήτη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για bilderberg


Αποτέλεσμα εικόνας για bilderberg

Αποτέλεσμα εικόνας για Francisco Pinto Balsemão

Με την Νέα Τάξη Πραγμάτων να ζορίζεται από τα πατριωτικά κινήματα που κατά κόρον αναδύονται σε πολλές χώρες και της χαλάνε τα σχέδια, η Λέσχη Μπίλντεμπργκ από ότι φαίνεται αποκτά… υποκαταστήματα!! 

Πρώτη στάση στην  Π ο ρ τ ο γ α λ ί α ! 


Αρκετές προσωπικότητες της πορτογαλικής κοινωνίας συναντήθηκαν την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου για να συζητήσουν εθνικά και διεθνή στρατηγικά ζητήματα. 
Η συνάντηση, εμπνευσμένη από την γνωστή Λέσχη Bilderberg, προωθείται από τον Francisco Pinto Balsemão ο οποίος ανήκε σε αυτή την λέσχη μέχρι το 2015. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Francisco Pinto Balsemão
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,
ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΥΡΙΕ;
ΔΗΛΑΔΗ; ΔΗΛΑΔΗ;

Τώρα, ο Balsemão αποφάσισε να δημιουργήσει μια παρόμοια συνάντηση σε πιο…τοπικό επίπεδο. 

Σχετική εικόνα


Οι 11 ιδρυτές είναι, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Champalimaud Leonor Beleza, από το Ίδρυμα Calouste Gulbenkian, η Isabel Mota, οι επιχειρηματίες Vasco de Mello, José de Mello, Paula Amorim, ο Πρόεδρος του Cascais, Carlos Cariera, ο γιος του και σημερινός ηγέτης της ομάδας Impresa, Franscisco Pedro, τα ανώτερα στελέχη της Νέας Τράπεζας, António Ramalho, Galp Energia, Carlos Gomes da Silva, και απ΄την AON, ο Pedro Penalva, και τέλος ο Antonio Lagartixo, από την Deloitte. 

Σχετική εικόνα

Αυτή η συνάντηση, που ονομάζεται 'Encontros de Cascais', έχει κανόνες παρόμοιους με την Bilderberg: μόνο οι ιδρυτές και οι φιλοξενούμενοί τους μπορούν να συμμετάσχουν στις συναντήσεις, κατά τις οποίες απαγορεύεται η δημοσιογραφική κάλυψη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Francisco Pinto Balsemão

Ωστόσο, ο Balsemão αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να μιλήσει για τον λόγο που τον οδήγησε να δημιουργήσει ένα σύλλογο τόσο παρόμοιο με το Bilderberg. Ο πρώην επικεφαλής της Impresa εξηγεί, ότι η ιδέα προήλθε από το ότι «πρέπει να συγκεντρώσει αρκετούς ανθρώπους που εκπροσωπούν διάφορες περιοχές σε ένα κλειστό περιβάλλον, για να μιλήσουμε για τα εθνικά και διεθνή θέματα». 

Σχετική εικόνα

“Για 34 χρόνια ήμουν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Πορτογαλίας στην ομάδα Bilderberg και την βρήκα άψογα οργανωμένη” σχολίασε. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 είναι εκλογική χρονιά για την Πορτογαλία! 

Σχετική εικόνα

Κατά πως φαίνεται λοιπόν η νέα μέθοδος για την σύσταση πολλών “μικρών Μπιλντεμπέργκ” είναι στα ...σκαριά και αναμένεται να απλωθεί η συνήθεια και σε άλλες χώρες. 

Σχετική εικόνα


http://koukfamily.blogspot.com/2018/11/blog-post_701.html

====================

ΣΧΟΛΙΟ
Φτιάχνουν στοές.....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!