Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η Τουρκία είναι εγκλωβισμένη για πάντα στο διπλό ταμπλό που έπαιξε. Αν προδώσει την Ρωσία και τον ΤurkStream θα την κάνει κομμάτια ο Πούτιν! Οι Τούρκοι αυτοπαγιδεύθηκαν σε ένα θανάσιμο σπιράλ γεωπολιτικών συμφερόντων!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δεν πρόκειται να έχει καλά ξεμπερδέματα η Τουρκία εκεί που έμπλεξε! Το ''παιχνίδι'' των αγωγών είναι ένα θανάσιμο φίδι....! Οποίος δεν προσέξει και τον τσιμπήσει... πέθανε!!!!! 
 
 Για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου άλλα και όλου του περίπλοκου ''παιχνιδιού'' των αγωγών δείτε ΕΔΩ και ακολουθείστε τους συνδέσμους.
Οι προρρήσεις των αγίων μας τα έχουν περιγράψει ΟΛΑ!

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ



 
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε προηγούμενο μας άρθρο διαβάσατε πως η Ρωσία κατόρθωσε να βρίσκεται πλέον μια «ανάσα» από τα Στενά του Βοσπόρου και την Κωνσταντινούπολη, μέσω της ολοκλήρωσης του θαλάσσιου μέρους του αγωγού Turkish Stream.
Η διαδρομή του Turkish Stream όπως εμφανίζεται στον χάρτη θα ξεκινά από την Ανάπα και θα καταλήγει στην τοποθεσία Kiyikoy, στα, υπό κατοχή, ευρωπαϊκά παράλια της σημερινής Τουρκίας, δίπλα στα Στενά του Βοσπόρου και φυσικά στην Κωνσταντινούπολη, όπερ και σημαίνει πως οι Ρώσοι θα έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα παρέμβασης στην περιοχή, για να προστατεύσουν τον αγωγό τους σε περίπτωση κλιμάκωσης της διαμάχης Νέας Τάξης (ΝΑΤΟ) και Εθνικής Δεξιάς (Πούτιν-Τραμπ).

 


Ωστόσο είχαμε εκφράσει και μια επιφύλαξη:
Η αντιαμερικανική ρητορική του Ερντογάν οδηγεί προς Μόσχα. Όσο φυσικά μπορεί να εμπιστευτεί κάποιος την Τουρκία, η οποία δεν φημίζεται για την συνέπειά της στις διπλωματικές σχέσεις και προσεγγίσεις.

Την ανησυχία μας την μοιράζεται ο Πούtιν, ο οποίος στην τελετή για την ολοκλήρωση της κατασκευής του αγωγού TurkStream, ανέφερε πως «η βάση της επιτυχούς υλοποίησης του αγωγού είναι αδύνατη χωρίς την ύπαρξη εμπιστοσύνης μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας».

 

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε πως αναμένει μέχρι το τέλος του 2019 να έχει ολοκληρωθεί το επίγειο τμήμα του TurkStream καθώς η κατασκευή θα προχωρήσει εξίσου γρήγορα με το υποθαλάσσιο τμήμα.
Αν η Τουρκία όμως τηρήσει τις δεσμεύσεις της και υπάρχει εμπιστοσύνη, χωρίς «διπλά ταμπλό».
«Ο TurkStream έδειξε την αποτελεσματικότητα της σχέσης με την Τουρκία στην επίλυση των πιο σύνθετων προβλημάτων», πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Ο TurkStream συμβαδίζει πλήρως με τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας», υπογράμμισε.

Η Ρωσία θέλει να βρίσκεται κοντά και να παρακολουθεί τα Στενά του Βοσπόρου, περιμένοντας από την Τουρκία να επιδείξει συνέπεια στην συμφωνία που έχει με την Μόσχα σε σχέση με τον αγωγό.
Στην πολιτική έχουμε να κάνουμε μόνο με συμφέροντα!
Οι εξελίξεις θα δείξουν πολλά!

EL




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!