Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Επεισόδια στην Μαύρη Θάλασσα: Οι Προφητείες είναι τα Στρατηγικά Μυστικά του Πιστού Λαού και το Όνειδος των Ισχυρών.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Μόρφου Νεόφυτος: »Από εδώ και πέρα οι Χριστιανοί ελπίζουν στο θαύμα και το θαύμα ήδη άρχισε και γίνεται μέσα από επώδυνες διαδικασίες που μόνον η Συρία και η Ουκρανία ξέρει» 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο Πόλεμος στις μέρες μας μοιάζει με ένα εκκρεμές .Ένα είναι σίγουρο ότι όπου και αν πιαστεί, εύκολα  θα πάρουν φωτιά τα πάντα, διότι ο πλανήτης είναι μια πυρηνική πυριτιδαποθήκη. 
Σχετικά με αυτά που γίνονται στην Μαύρη Θάλασσα και την Ουκρανία, δόθηκαν στοιχεία περιγραφικά σε ανύποπτο χρόνο από Πατέρες.  

« Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ… 
  ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ … 
(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ 
ΠΟΥ ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΙΣ 1/6/2009 Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΣΙΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΝ ΧΙΩ ΚΤΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/01/blog-post_4703.html 

 
«ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ» (ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)  
Τι γίνεται σήμερα; 
« Δραματικό βίντεο: 17 ρωσικά μαχητικά και βομβαρδιστικά «περικυκλώνουν» βρετανική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα! 
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι 5 της βρετανικής τηλεόρασης φαίνεται η πολεμική έγερση στο κέντρο πληροφοριών μάχης στη φρεγάτα Type 45 του βρετανικού Ναυτικού HMS Duncan. 

Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάιο όταν το βρετανικό σκάφος είχε φτάσει σε απόσταση 30 ν.μ. από τις ακτές της Κριμαίας για να προκαλέσει τη μαζική απογείωση 17 ρωσικών μαχητικών Su-30SM και Su-24,τα οποία και προσπαθώντας να αποτρέψουν στη βρετανική φρεγάτα να φτάσει εγγύτερα  των ακτών της Κριμαίας πετούσαν κυκλικά γύρω από το βρετανικό σκάφος.Πρόκειται για συμβάν που δεν έχει επαναληφθεί ξανά στο παρελθόν όπως είπε και ο ίδιος ο πλοίαρχος του σκάφους.»  

Στρατιωτικός νόμος σήμερα στην Ουκρανία- ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ και συγκρούσεις. 
Είναι τελικά οι προφητείες τα στρατηγικά μυστικά του πιστού λαού και το όνειδος των ισχυρών της γης;  
Από την  Ουκρανική Γη ο Άγιος Γέροντας Ιωνάς τα είπε όλα  
Ας δούμε τα λεγόμενα του πιο αναλυτικά σύμφωνα με τις πηγές: 
¨ Ως μια παρηγοριά αλλά και ως προειδοποίηση έχουμε τις προφητείες του γέροντα Ιωνά της Οδησσού (+ 2012). 
Το 2007 είπε: 
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα …αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω. » 

Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι 
«αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία». 

Αναφορικά με το δολάριο είπε : 
«o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού». 

Και είπε ότι : 
«αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει τη σωτηρία» https://dimpenews.com (events.orthodoxengland 2/1/15) ΠΗΓΗ http://dimpenews.com/ 

Τα πιο συγκλονιστικά από τα λεγόμενα του είναι τα παρακάτω σύμφωνα με τις πηγές. 

Επίσης ο Γέροντας Ιωνάς είχε πει: 
«Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά το θάνατό μου.»  
« Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος.» 
« Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης». https://simeiakairwn.wordpress.com/ Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 

Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το 2012. 
Τον επόμενο χρόνο μετά την κοίμηση του και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου του 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο που κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας.( newsontime.gr – Ουκρανία : Βίαια επεισόδια στο Κίεβο Published on Nov 30, 2013) 
Στα επόμενα δυο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο της Ουκρανίας που και σήμερα αναζωπυρώνεται με πολλά αθώα θύματα και ορφανά πολέμου. 

Και απομένει στις ημέρες μας να δούμε αν επαληθευθούν και τα υπόλοιπα. 
Σαν να πήρε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ το κατσαβίδι και χαλάρωσε τα μπουλόνια της περιστροφής της γης για να τρέξουν τα γεγονότα. 

Τελικά η αλήθεια του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τους αιώνες και ισχύει μεγαλοπρεπώς το «Μή πεποίθατε ἐπ’ ἄρχοντας ἐπί υἱούς ἀνθρώπων, οἶς οὐκ ἐστι σωτηρία». (Ψάλμ. ΡΜΕ΄ 3). 

Μόρφου Νεόφυτος: »Από εδώ και πέρα οι Χριστιανοί ελπίζουν στο θαύμα και το θαύμα ήδη άρχισε και γίνεται μέσα από επώδυνες διαδικασίες που μόνον η Συρία και η Ουκρανία ξέρει» 

Kήρυγμα του Μητροπολίτου Μόρφου,κ.Νεόφυτου  
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 https://orthodoxathemata.blogspot.com/2018/11/blog-post_640.html?m=1&fbclid=IwAR2Pz3mM9C75M-7yGY5kE2c92LQZO0L76gbEGAz3zTpBElkRX7VdIP08mds 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!