Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Καθηγητής Κων.Γρίβας στο "Sputnik": «Συνειδητή επιλογή των ισχυρών δυτικών κρατών για να κρατούν ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΕΣ χώρες, όπως την Ελλάδα» ο Α Ν Τ Ι Ρ Ω Σ Ι Σ Μ Ο Σ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIA VS WEST


Εάν ισχύει το δημοσίευμα, επιβεβαιώνεται ότι όλη αυτή η προπαγάνδα περί ρωσικής διείσδυσης στην Ευρώπη χρησιμοποιείται πλέον  ξ ε κ ά θ α ρ α   και ως όχημα για την άσκηση ιμπεριαλιστικών πολιτικών από πλευράς των ισχυρών δυτικών κρατών, έναντι μικρότερων χωρών της Δύσεως, όπως είναι η Ελλάδα, επισημαίνει ο καθητηγής Γεωπολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Γρίβας.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIA VS WEST

Ως εξοργιστικά χαρακτηρίζει ο καθηγητής Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, κ.Κωνσταντίνος Γρίβας, τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τους Anonymous που υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν πως η βρετανική κυβέρνηση, χρησιμοποιεί μυστικά ένα δίκτυο οργανισμών στην Ευρώπη που δραστηριοποιείται κατά της «παραπληροφορήσεως», προκειμένου να  π α ρ ε μ β α ί ν ε ι   στις εσωτερικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο κ. Γρίβας, μιλώντας στο Sputnik, παρατηρεί, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για «ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας προς όφελος αλλότριων δυνάμεων». 
«Η Δύση έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο έναντι της Ρωσίας, ο οποίος όπως φαίνεται δεν στρέφεται ενάντια μόνο της Ρωσίας, στρέφεται και εναντίον χωρών, όπως είναι η Ελλάδα», τονίζει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος αναφέρεται και στον «αντιρωσισμό», ο οποίος σημειώνει, «είναι συνειδητή επιλογή των ισχυρών δυτικών κρατών για να κρατούν υποδουλωμένες χώρες όπως την Ελλάδα».

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIA VS WEST

Όσον αφορά ειδικότερα στα έγγραφα, στα οποία υποστηρίζουν ότι απέκτησαν πρόσβαση οι Anonymous, φέρονται να αποδεικνύουν ότι η βρετανική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια «μυστική υπηρεσία μεγάλης κλίμακας» σε ολόκληρη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών. 

Τα έγγραφα, σύμφωνα με τους Anonymous, αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες μιας ΜΚΟ που έχει την έδρα της στο Λονδίνο και η οποία έχει σκοπό να «υπερασπίζεται τη δημοκρατία ενάντια στην παραπληροφόρηση». Αντί για αυτό, όμως, το πρότζεκτ ονόματι «Integrity Initiative» φέρεται να χρησιμοποιούνταν από το Λονδίνο, προκειμένου να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

«Το διάβασα με πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι εάν ισχύει το δημοσίευμα αυτό, τότε επιβεβαιώνεται ότι όλη αυτή η προπαγάνδα περί ρωσικής διείσδυσης στην Ευρώπη, πέραν από ψέμμα (το ξέραμε ότι είναι) και πέραν από κομμάτι αυτού του νέου Ψυχρού Πολέμου που θέλει να επιβάλλει η Δύση ενάντια στη Ρωσία, χρησιμοποιείται πλέον ξεκάθαρα, φαίνεται, και ως εργαλείο, ως όχημα για την άσκηση ιμπεριαλιστικών πολιτικών από πλευράς των ισχυρών δυτικών κρατών, έναντι μικρότερων χωρών της Δύσης πάντοτε, όπως είναι η Ελλάδα», σχολιάζει ο ίδιος και εξηγεί: 

«Είναι ένα νέο είδος, ο αντιρωσισμός, είναι ένα νέο είδος νεο-ιμπεριαλισμού της Δύσης έναντι χωρών, όπως είναι η Ελλάδα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIA VS WEST

Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω, είναι εξοργιστικό, τα ξέραμε ότι γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά τώρα εάν επιβεβαιώνεται ένα τέτοιο δημοσίευμα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι κάτι τυχαίο ο αντιρωσισμός, δεν είναι κάτι που προέκυψε, είναι συνειδητή επιλογή των ηγεσιών των ισχυρών δυτικών κρατών για να κρατάνε υποδουλωμένες χώρες όπως είναι η Ελλάδα».

Όσο για το εάν η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σταματήσει μια τέτοια παρέμβαση, ο ίδιος αναφέρει:
«Φυσικά και έχει, αρκεί να το θελήσει. Αυτό είναι επίθεση, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας προς όφελος αλλότριων δυνάμεων. 

Φυσικά και πρέπει και μπορεί να λάβει τα μέτρα της, ώστε να μην είναι ενεργούμενο ξένων δυνάμεων. Είναι κομμάτι αυτής της νέας πραγματικότητας που λέμε υβριδικό πόλεμο. 

Η Ελλάδα βρίσκεται στην δίνη υβριδικού πολέμου. 
Η Δύση έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο έναντι της Ρωσίας, ο οποίος όπως φαίνεται δεν στρέφεται ενάντια μόνο της Ρωσίας, στρέφεται και εναντίον χωρών, όπως είναι η Ελλάδα που τα ισχυρά δυτικά κράτη θέλουν να συνεχίσουν να τις κρατάνε υποδουλωμένες με διάφορους τρόπους — ένας εξ αυτών είναι και αυτός».

https://sputniknews.gr/kosmos/201811241463173-grivas-anonymous-yvridikos-polemos-rwsia/
https://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/11/sputnik.html
http://greeknation.blogspot.com/2018/11/blog-post_765.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!