Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Πάμε Για Πόλεμο; Το ΝΑΤΟ Στέλνει Πολεμικά Πλοία Στο Στενό Του Κερτς! Ρωσία:Ότι Πετάει Καταρρίπτεται Ότι Πλέει Βυθίζεται!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ενισχύεται η περικύκλωση της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ, αυτή τη φορά με όχημα και πάλι την Ουκρανία και ειδικά τον στρατιωτικό της νόμο. 

Δείτε τις προετοιμασίες του πολέμου ΕΔΩ και τις οικονομικές παραμέτρους που τον επιταχύνουν ΕΔΩ

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Ο αρχισυντάκτης του ουκρανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Obozrevatel, Orest Sokhar, δήλωσε ότι ο κύριος λόγος για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία, μπορεί να επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να παρέμβει στη σύγκρουση, και έτσι τα γεγονότα στο στενό του Κερτς θα έχουν εντελώς διαφορετική γεωπολιτική σημασία.

Ο ίδιος δήλωσε μέσω του Facebook: "Οι πηγές μου υποστηρίζουν ότι αυτό το ειδικό καθεστώς, είναι απαραίτητο να γίνει, ώστε το ΝΑΤΟ να μπορέσει να ανάπτυξη τα πλοία του στη Μαύρη Θάλασσα!

Εν τω μεταξύ έχουμε και εμπλοκή της Ελλάδας στην κρίση που ξέσπασε ανάμεσα στην Ρωσία-Ουκρανία στην Θάλασσα του Αζόφ, με την Αμερικανική βάση στην Σούδα, με ένα Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος  Boeing RC-135V να απογειώνεται  το πρωί της Δευτέρα από τη βάση της Σούδας, με κατεύθυνση προς την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Η Ρωσία πάντως έχει διαμηνύσει τα εξείς: Ότι πετάει στο στενό του Κερτς Καταρρίπτεται,και ότι πλέει Βυθίζεται!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!