Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Oι σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις συνοριακές πυραμίδες - Τα «φορτώνουν» όλα μόνο σε ένα άτομο!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Εδώ σίγουρα και πιο βαθύ κρύβεται... Γιατί να βγουν οι σκοπιανοί και να παραδεχθούν κάτι τέτοιο; Ποιος το ζήτησε η ποιος τούς ανάγκασε; Φαινομενικά μόνο ζημιά έχουν όταν το παραδέχονται δημόσια..και πολύ περισσότερο όταν το έκαναν εθελοντικά...Για να δούμε λοιπόν, η ''ελληνική'' κυβέρνηση θα ζητήσει εξηγήσεις; Θα ζητήσει αποζημίωση του κόστους αποκατάστασης; Και τελικά, θα προχωρήσει σε αποκατάσταση;Εδώ σίγουρα κάτι μαγειρεύεται...

Οι σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις συνοριακές πυραμίδες - Τα «φορτώνουν» όλα μόνο σε ένα άτομο!
Οι Σκοπιανοί παραδέχτηκαν ότι αυτοί κατέστρεψαν τις πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δύο χωρών. Με μια "παρανοϊκή" ανακοίνωση όμως τα "φορτώνουν όλα" σε ένα μόνο άτομο, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών των Σκοπίων, ένας 36χρονος πολίτης της ΠΓΔΜ ήταν αυτός προκάλεσε τις εκτεταμένες φθορές στις πυραμίδες που οριοθετούν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στο ύψος του νομού Φλώρινας,

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι δράστης είναι κάτοικος ακριτικού χωριού, κοντά στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι), ο οποίος, κατά την ανάκρισή του στο αστυνομικό τμήμα αναγνώρισε την πράξη του, δηλώνοντας ότι αφαίρεσε 105 κωνικές τσιμεντένιες στήλες.


Το περιστατικό, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων, σημειώθηκε στις 23 Νοεμβρίου.
Τώρα πώς είναι δυνατόν ένα μόνο άτομο να αφαιρεί 105 τσιμεντένιες στήλες, αυτό μόνο οι σκοπιανοί το γνωρίζουν!

Οι 105 «πυραμίδες» οριοθέτησης των συνόρων εκτείνονταν σε μήκος 13 χλμ. που σημαίνει ότι απαιτούνταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ολόκληρες... νταλίκες για να μεταφερθούν.
Απαιτείται οργανωμένη επιχείρηση και σίγουρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ένα μόνο άτομο.
Είναι μια επιχείρηση η οποία διήρκεσε πολλές ώρες. Κάποιοι πρέπει να γνώριζαν ακριβώς που βρίσκονταν οι πυραμίδες οι οποίες σε κάποια σημεία δεν είναι ορατές λόγω υψηλής βλάστησης και άλλων παραγόντων.
Πλέον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ερώτημα είναι πότε θα επανατοποθετηθούν οι πυραμίδες από το ελληνικό Μηχανικό και την ΓΥΣ.
Διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθορισμένα σύνορα σε μήκος 13 χλμ. 

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς είχε πει πως οι ΕΔ ήταν αντίθετες με την αλλαγή των συνόρων και την μετακίνηση των πυραμίδων στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Οπως είχε αναφέρει το pronews.gr, άγνωστοι δράστες… αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας…105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Και η ομάδα υψηλής αστυνόμευσης ανέφερε ότι αφαίρεσε πυραμίδες για να διευκολύνει τους Έλληνες να πηγαίνουν στα Σκόπια...... για να τα συγχωνεύσει η Ελλάδα....

    Βρωμά μπόχα... αυτή η δήθεν πατριωτική ομάδα....
    Από καιρό δείχνει να δρα υπογείως,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!