Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Αξίζουν ΧΙ-ΛΙΑ-ΔΕΣ Ε Υ Γ Ε ! Μιμητές θα υπάρξουν;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΚΑΝΕΝΑ (ΒΟΘΡΟ-) ΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ!
ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ;

Ε;Πρόγραμμα  κ α τ α π ο λ ε μ ή σ ε ω ς   της (τρομερής) υπογεννητικότητος, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος, υλοποιεί η ιστορική βιομηχανία τροφίμων  «Γ ι ώ τ η ς» σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis.

Μέσω του προγράμματος αυτού, που φέρει τον τίτλο «Μια ελπίδα γεννιέται» και το οποίο παρουσιάστηκε στις 20/11/2018 σε ειδική συνέντευξη Τύπου, η «Γιώτης» θα «υιοθετήσει» 86 χωριά στους νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Ευβοίας και Αρτας, υπό την έννοια, ότι αναλαμβάνει να καλύπτει στις γυναίκες που διαμένουν μόνιμα εκεί, όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους. 

Επιπλέον, θα καλύψει τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των παιδιών που θα γεννηθούν στα 86 αυτά χωριά για διάστημα δύο ετών. 

Συνολικά το πρόγραμμα θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια, ενώ υπολογίζεται ότι το κόστος για κάθε μητέρα ανέρχεται σε 4.000 – 5.000 ευρώ. 

Για την ένταξη στο πρόγραμμα ισχύουν μόνο κριτήρια εντοπιότητος, δηλαδή η μητέρα να διαμένει μόνιμα σε κάποιο από τα χωριά αυτά, και όχι κάποιες εισοδηματικές ή άλλες προϋποθέσεις. 
«Η πίστη μας στην Ελλάδα και η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την πατρίδα, αποτελούν το κίνητρό μας», υποστήριξε  ο εμπορικός διευθυντής της «Γιώτης» Μάριος Παπαθανασίου.

Αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, ο ιδρυτής της HOPEgenesis δρ. Στέφανος Χανδακάς επεσήμανε, ότι με αυτούς τους χαμηλούς ρυθμούς στις γεννήσεις, το 30% του πληθυσμού στην Ελλάδα θα είναι το 2035 άνω των 65 ετών, ενώ το 2050 ο πληθυσμός θα έχει μειωθεί κάτω από τα 8,3 εκατομμύρια. 

Τα παραπάνω μεταφράζονται και σε μείωση του ΑΕΠ κατά 5,5%. Αντιθέτως, μια αύξηση των γεννήσεων κατά 1% υπολογίζεται ότι μπορεί να προκαλέσει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2%.

Η HOPEgenesis ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την υποστήριξη γυναικών που είναι μόνιμοι κάτοικοι ακριτικών νησιωτικών και ηπειρωτικών περιοχών προκειμένου να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της κύησης σε περιοχές κοντά στην περιοχή μόνιμης κατοικίας τους ή στην Αθήνα, να παρακολουθούνται από ομάδα μαιευτήρων-γυναικολόγων και να γεννούν δωρεάν.


Σχόλιο «Εθνικού Κράτους»: 

Μετά τον 'Σκλαβενίτη', η «Γιώτης» αποδεικνύει ότι οι Έλληνες κεφαλαιούχοι, οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες μπορούν να βοηθήσουν τον Λαό, όταν το Κράτος δεν καλύπτει και δεν προσφέρει αυτά για τα οποία δημιουργείται ένα κράτος: 

Σχετική εικόνα

Για την ασφάλεια και την συντήρηση του λαού του οποίου κυβερνά! 
Η αλληλεγγύη από τον Ελληνικό λαό προς τον Ελληνικό λαό είναι μονόδρομος κι αποτελεί αντίσταση στη διεφθαρμένη και αντεθνική πολιτική του Κράτους. 

Σχετική εικόνα

Και πάλι επίκαιρος ο Ι.Δραγούμης: «Το Σύνταγμα θέλησε να δώσει στο έθνος αντιπροσώπους και είπε να υπάρχουν βουλευτές. 
Επρόκειτο αυτοί οι βουλευτές να αντιπροσωπεύσουν το έθνος. 

Σχετική εικόνα

Αλλά η πραγματικότητα τα χάλασε και οι βουλευτές δεν είχαν κανένα συμφέρον να καταγίνουν με το έθνος. Τέτοιοι μια φορά δεν είναι. Για όνομα του Θεού, βρείτε άλλους να αντιπροσωπεύσουν το έθνος».

Σχετική εικόνα


ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ Ή ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ!
Σχετική εικόνα
https://ethnikonkratos.gr/2018/11/21/gioths-programma-kata-upogennhtikothtas/
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

 1. ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ: ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΕΧΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ! ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  25/11/2018
  Τη λύσσα και τη μανία τους κατά του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ κινήματος των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών, αλλά και τη… ζήλεια τους για την ανταπόκριση που βρίσκει από την συντριπτική πλειοψηφία της μαθητιώσας νεολαίας, βγάζουν τα φυτά της ΚΝΕ, που έχουν με το σφυροδρέπανο… στο χέρι.

  Έτσι, σε ανακοίνωση… φυτωρίου της ΚΝΕ, με την παραπλανητική επωνυμία «Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης», γίνεται αβέρτα αντεθνικό κήρυγμα στους μαθητές. Πάρτε μια γεύση των εμεσμάτων τους, τα οποία ο μόνος που θα χειροκροτούσε μετά μανίας, θα ήταν ο Αμερικανός πρεσβευτής –Ύπατος Αρμοστής- και το νεοταξίτικο σκυλολόι του:

  «… Στη συζήτηση για τα αιτήματα της κατάληψης, κάποιοι μαθητές από το 15μελές έβαλαν το ζήτημα να γίνει κατάληψη με σύνθημα “Μακεδονία γη ελληνική”. Το 15μελές, μετά από συζήτηση και με τη μαθητική κοινότητα, αποφάσισε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα προκαλεί μίσος και έχθρα ανάμεσα σε γειτονικούς λαούς, τον αλυτρωτισμό και διάθεση για πολέμους. Ότι στον εθνικισμό δεν μπορούμε να απαντάμε με εθνικισμό, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συμμαθητές μας στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία… Οι μαθητές γυρνάμε την πλάτη σε όλους όσοι σπέρνουν με τη θέση τους τα παραπάνω, δηλαδή τους φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλων φασιστικών ομάδων, που τις προβάλλουν και τις προωθούν μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τα site τους».

  Την πρέπουσα απάντηση, θα την πάρει το… φυτώριο τις προσεχείς ημέρες, που θα αντριέψει και θα θεριέψει το Κίνημα των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών! Κάντε πέρα προδότες! Τώρα είναι η ώρα των πατριωτών!

  διαβάστε το εδώ:
  https://tinyurl.com/ydxxq6sz

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΑΛΒΙΝΙ: ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΛΕΓΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!
  25/11/2018

  Σε μια ευθεία προειδοποίηση, προς τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Κόντε -ο οποίος έχει προγραμματίσει συνάντηση με αξιωματούχους των Βρυξελλών για το καυτό θέμα του ιταλικού προϋπολογισμού- να μην τολμήσει να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω, προχώρησε ο Σαλβίνι.

  Μιλώντας, λοιπόν, στην εφημερίδα La Repubblica, δήλωσε: «θα ρίξω την κυβέρνηση συνεργασίας αν αλλάξει ο στόχος για το έλλειμμα στον προϋπολογισμό της χώρας».

  Σύμφωνα σε με ρεπορτάζ της εφημερίδας, η εντολή Σαλβίνι προς τον Κόντε είναι ότι «δεν πρέπει να διαπραγματευτεί στις Βρυξέλλες για το 2,4%».

  Εν τω μεταξύ, στα ύψη έχουν ανέβει τα ποσοστά της Λέγκας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

  της εταιρείας Ipsos. Έτσι, η εκλογική δύναμη του κόμματος του Σαλβίνι –που είναι πρώτο και με διαφορά- έχει ανέβει στο 36,2% (από το 17% που είχε πάρει στις εκλογές του Μαρτίου 2018). Δεύτερο κόμμα είναι το συγκυβερνών Κίνημα των Πέντε Αστέρων (M5S) με 28%, τρίτοι και καταϊδρωμένοι έρχονται οι Σοσιαλδημοκράτες με 17% (PD) και τέταρτη είναι η Forza Italia του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με 8%.

  Υπενθυμίζουμε, πως το φαινόμενο κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας να υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά του μέσα σε λίγους μόνο μήνες, είναι μοναδικό στην σύγχρονη πολιτική ιστορία!

  διαβάστε εδώ

  https://tinyurl.com/y7zonyoq

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!