Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Τ ρ ό μ ο ς στην Αργολίδα: Κτηνοτρόφοι βρήκαν νεκρά τα πρόβατά τους: «Είναι λες και τους ήπιαν το ...αίμα» ! (ΒΙΝΤΕΟ) (Ἐνημέρωσις 26 Νοεμβρίου)

Ἐλάβαμε τὸ ἑξῆς μήνυμα, τὸ ὁποῖο δημοσιεύουμε:


Τα συμπτώματα, έτσι όπως παρουσιάστηκαν, είναι καρμπόν με αυτά που περιγράφονται στο βιβλίο του Jacques Vallee, "Messengers of Deception", ο οποίος είναι γνωστός επιστήμονας στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από τους πρώτους, που ασχολήθηκε με ΑΤΙΑ, με προσέγγιση καθαρά επιστημονική και τα βιβλία του μάλλον κλασσικά. Εν πάσει περιπτώσει, τα συμπεράσματα, στα οποία καταλήγει, είναι ότι πρόκειται για δαιμονικές εκδηλώσεις, παρ' όλο που δεν το διατυπώνει ξεκάθαρα. Ας κάνουν εκεί οι άνθρωποι κανένα αγιασμό, καμμιά λιτανεία, κ.λπ.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Αργυρώ.



Το εν λόγω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μία βδομάδα στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο .

Οι κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται σε σύγχυση, κυρίως επειδή δεν ξέρουν ποιος, ή τι προκάλεσε τον θάνατο αρκετών προβάτων σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά κρούσματα...

Όλων οι σκεψεις πήγαν αρχικά σε άγρια σκυλιά, ωστόσο όλα τα ευρήματα από τα από νεκρά κουφάρια των προβάτων δείχνουν, πως «κάτι» τους ρούφηξε ουσιαστικά το αίμα!

[https://www.el.gr/paraxena/anexigito/tromos-stin-argolida-ktinotrofoi-vrikan-nekra-ta-provata-toys-einai-les-kai-toys-ipian-to-aima-vinteo/]

Δείτε το ρεπορτάζ από τοπικό μέσο:


  • 39

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!