Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η Πέμπτη Φάλαγγα! Ο μεγαλύτερος εχθρός εντός των τειχών ΕΔΩΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ 29/11/2018,
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΙΣΜΑ 23 ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ"), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.  
ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ("ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ") ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ. 
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΩΣ ΛΆΒΑΡΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΛΛΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ! ΤΑ 15ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!! 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΟΥ ΣΥΝΟΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΤΕ  ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΎΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ό,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!!  

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΤΉ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ (ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΎΜΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΈ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΊ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

ΆΝΤΕ ΓΙΑ ΤΣΆΙ ΕΦΙΑΛΤΗ..


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ   

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 17% ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.....ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΞΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ......Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ,Ο ΥΜΝΟΣ,ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ,ΟΙ ΟΔΟΙ,ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ.......ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ,ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΤΕ Η ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!