Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ο συγχωρεμένος ο πατέρας της....

Αποτέλεσμα εικόνας για η κόρη του Μητροπάνου

Το "ανακαλύψαμε" στα πάρα πολύ ψιλά του Τύπου και μας έκανε εντύπωση. 
Πρόκειται γιά τήν μία θυγατέρα - εκ των δύο - του μακαρίτη δημοφιλούς τραγουδιστού Δημήτρη Μητροπάνου.
Αποτέλεσμα εικόνας για η κόρη του Μητροπάνου

Από όλο το πολιτικό φάσμα,  επέλεξε να πολιτευθεί στις εκλογές με τό εξ αριστερών παραμάγαζο του Σύριζα, δηλαδή τον "αγωνιστικό" ...'ΑΝΤΑΡΣΥΑ'!

Η κόρη του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, Μυρσίνη, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα  Τ ρ ί κ α λ α.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανταρσύα

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» έγιναν γνωστοί  και η έκπληξη ήταν η Μυρσίνη Μητροπάνου, η οποία σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι φοιτήτρια, του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Παν. Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).

[Και να φαντασθεί κανείς, ότι η πρώτη σύζυγος του συγχωρεμένου τραγουδιστού, ήταν η θυγατέρα του τότε (θεωρουμένου σκληρού) υπουργού Δημοσίας Τάξεως της Ν.Δ. Σταμάτη επί πρωθυπουργίας Κ.Καραμανλή, καταγόμενος απο τήν Αιτωλοακαρνανία!
Τό έτερο ζήτημα είναι η αρχική ανάδειξη του τότε νεαρού Δημήτρη ως ταλέντου επί "επαράτου επταετίας" των συνταγματαρχών, από τον Ηλία Καραμανέα, όπως βεβαιώνουν όσοι θυμούνται τα γεγονότα εκείνης της εποχής.]

Τί να πεί κανείς...

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!