Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

«Βόμβα» από τον Στρατηγό Νικόλαο Μανωλάκο: «Βάλαμε με πυρά κατά τουρκικού ελικοπτέρου» (ΒΙΝΤΕΟ)«Βόμβα» έρριξε ο Στρατηγός ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος, αποκαλύπτοντας πως το προηγούμενο έτος βρισκόμασταν καθημερινά στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία, με το επεισόδιο στη Ρω... 
να μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ σε πορεία σύγκρουσης.

«Το πρώτο εξάμηνο του 2018 είμασταν απο την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο με το δάκτυλο στη σκανδάλη» αποκαλύπτει ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Στρατηγός ε.α Νικόλαος Μανωλάκος, ο οποίος αποστρατεύτηκε πρόσφατα μετά την διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην εκπομπή «Σήμερα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο καταδρομέας Στρατηγός Μανωλάκος ήταν αποκαλυπτικός και δεν μάσησε τα λόγια του, ρίχνοντας φως στην πρωτοφανή ένταση στην ελληνοτουρκική κρίση κατά το προηγούμενο έτος.

«Είχαμε μεγάλη και καθημερινή ένταση με την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο του 2018»αποκαλύπτει ο Στρατηγός, «και μετά τα αλλεπάλληλα γεγονότα στον Έβρο και στα νησιά (Αιχμαλωσία στελεχών-παραλίγο βύθιση του περιπολικού ΓΑΥΔΟΣ ) υπήρχε κατήφεια και προβληματισμός στο προσωπικό των Ε.Δ.

Αλλά ήρθε ένα γεγονός στη Ρω που αναπτέρωσε το ηθικό του στρατού μας. Την Δευτέρα του Πάσχα τούρκικο Ε/Π με σβηστά τα φώτα προσέγγιζε το νησί της Ρω!

Ο Υπολοχαγός της φρουράς σήμανε συναγερμό και ενημέρωσε την ηγεσία. 
Στην ΑΣΔΕΝ δώσαμε αμέσως την διαταγή των κανόνων εμπλοκής και η φρουρά έβαλε με τροχιοδεικτικά πυρά στην πορεία του ελικοπτέρου, το οποίο αμέσως γύρισε πίσω πανικόβλητο».

Οι Τούρκοι οτι λένε το κάνουν, επεσήμανε ο Στρατηγός, «και για εμάς είναι μέγιστο θέμα τι θα κάνουμε αν έρθουν να τρυπήσουν στο Καστελόριζο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΠηγή: «Βόμβα» από τον Στρατηγό Νικόλαο Μανωλάκο: «Βάλαμε με πυρά κατά τουρκικού ελικοπτέρου» (ΒΙΝΤΕΟ) - REPORTAZ NET 


http://www.reportaznet.gr/2019/06/blog-post_84.html#ixzz5qGsumh5w

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

 1. Το πρόβλημα στρατηγέ, είναι ότι δεν πατήσατε τη σκανδάλη για να τους δείξετε ότι δεν τους φοβάστε.Οι πανικόβλητοι λοιπόν ήσαστε εσείς,αφού μονίμως κρύβεστε πίσω από τη δειλία των πολιτικών για να κρύψετε τη δική σας δειλία.Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα ότι είστε ανεπαρκείς απέναντι στους τούρκους,ή σε διαφορετική περίπτωση ρίξτε τους στη θάλασσα όπως απειλούν να κάνουν αυτοί με σας.Όσο το αναβάλλετε το θράσος τους μεγαλώνει,και ή θα υποχρεωθείτε εκ των πραγμάτων να τους αντιμετωπίσετε,ή θα παραχωρήσετε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά.Εσείς διαλέγετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απέραντα λ ο γ ι κ ή διαπίστωση.
   Όταν φορούν τήν στολή προφανώς "κρέμονται" ή ίσως και "κρύβονται" πίσω απο τις πολιτικές εντολές...
   Οι πολιτικοί "μας" απο τήν άλλη πλευρά, δεν σκοτίζονται ούτε τόσο 'δά' γιά τις εισηγήσεις και προτάσεις των στρατιωτικών, αφού αποφασίζουν μέ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, πολύ "μακρυνά" και εκτός Ελλάδος...
   Ευχαριστούμε γιά τήν επικοινωνία.

   Διαγραφή
  2. Εγώ ευχαριστώ κύριε Καποδίστρια για την ενημέρωση που μου προσφέρετε.Όταν τα παράσημα αποκτώνται όχι στο πεδίο της μάχης,αλλά σε κάποιο πολιτικό γραφείο,όπου ο υποψήφιος στρατηγός φιλά κατουρημένες ποδιές για να ανελιχθεί,παρακάμπτοντας άλλους συναδέλφους ικανότερους στο πεδίο της μάχης,αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε!!

   Διαγραφή
 2. Μητροπολίτης Μόρφου (9-6-2019): Για τα μελλοντικά γεγονότα.

  Στο επόμενο ηχητικό αρχείο, ο Μητροπολίτης μιλά για τα μελλοντικά γεγονότα:

  https://www.youtube.com/watch?v=v6iXQ9ZKLmQ&feature=youtu.be&t=784

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!