Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Θράσος μέ το ΤΣΟΥΒΑΛΙ ! Μέσα στήν Νέα Υόρκη!

ΠΑΛΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ".....



Στις 8 Ιουνίου στο Μανχάταν πραγματοποιήθηκε η ‘παρέλαση των Αλβανών 2019’, όπου ο κύριος στόχος ήταν η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των Αλβανών που ζουν στη Διασπορά.

Ο σύλλογος «Albanian Roots» διοργάνωσε την παρέλαση, η οποία συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό Αλβανών που ζουν στις ΗΠΑ, καθώς και εκείνους που για το σκοπό αυτόν πήγαν στις ΗΠΑ.


Φέτος η αλβανική παρέλαση αφιερώθηκε στη λεγόμενη ‘τσαμουριά, στην 75η επέτειο της φυγής τους από την Ελλάδα. 

Μάλιστα είχαν και τον καθορισμό της τσαμουριάς σε γιγαντοαφίσα που βρίσκεται στην ...επικράτεια της Ελλάδος!

27.al, 360grade.al
&
http://greeknation.blogspot.com/2019/06/blog-post_10.html#more

===================

ΑΠΟΡΙΑ: Δέν είδαμε το Υπουργείο Εξωτερικών, (ή κατ' άλλους 'εξωφρενικών'!) να προβαίνει στις απαραίτητες και προβλεπόμενες απο τα διπλωματικά ειωθότα ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!

Ούτε κάν μία ανακοίνωση, ούτε κάν μία διαμαρτυρία, ούτε κάν ένα διάβημα, ήτοι ....'άκρα του τάφου σιωπή'!

Οπότε, αφού δεν αντιδρά ποτέ της η Ελλάς, γιά τα στοιχειώδη  α π α ρ ά γ ρ α π τ α   ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑ, τότε γιατί να μην ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ και μέσα στις ΗΠΑ οι όποιες σωβινιστικές και ακραίες αλβανικές ομάδες;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Η Ελλάς δεν έχει εκπροσώπους,τέλος αυτό.
    Οι κατακτητές είναι, απασχολημένοι με την δήωση της πατρίδος μας,τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων,την καταστροφή κάθε ηθικού φραγμού,την εγκατάσταση, την άνετη διαβίωση,την πλήρη νομική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πάσης φύσεως λαθροεισβολέων. Η όποια ευνόητη σχετική επί τούτου ανακοίνωση από αρμόδιο υπουργείο,αντιβαίνει πλήρως με τα μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα σχέδιά τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!