Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ομοφυλόφιλη "αρχιεπίσκοπος": Έχω περισσότερα κοινά με μουσουλμάνους παρά με ....χριστιανούς !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σχετική εικόνα

Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ !

Η Eva Brunne, ομοφυλόφιλη αρχιεπίσκοπος στην Σουηδία, ξεσήκωσε αντιδράσεις, λέγοντας πως έχει περισσότερα κοινά με το Ισλάμ (!) από ότι με τον Χριστιανισμό!

Αποτέλεσμα εικόνας για Eva Brunne

Σχετική εικόνα

«Μερικές φορές έχω περισσότερα κοινά με τους μουσουλμάνους που συναντώ, παρά με το χριστιανικό δίκαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το 'Sputnik'.

scripta manent: κι εγώ σε σχέση με τους οικουμενιστές σατανάδες χριστιανούς εχω περισσότερα κοινά με τα ...διαστημόπλοια !

βίντεο 


'el.gr'

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Επίσκοπος την αντιθέτου εκκλησίας. Τί να πριμένει κανείς από μια τέτοια; Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Αυτά που αντιπροσωπεύει είναι απλά ο έξω από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κυρία μου ψευτο-επισκοπίνα, δεν πας να ζήσεις μέσα σε ισλαμική χώρα και σαν μουσουλμάνα, για να γνωρίσεις και από κοντά και την "αξιοσύνη" του ισλάμ, και ιδιαιτέρως προς τις γυναίκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έχει περισσότερα κοινά με το ισλάμ από ότι με το Χριστιανισμό,ας πάει να κάνει κήρυγμα στη Σαουδική Αραβία ή το Πακιστάν.Για πότε θα την πετάξουν από την ταράτσα(αφού της κόψουν πρώτα τη γλώσσα)ούτε που θα το καταλάβει.Και θα το κάνουν για δύο λόγους.Αφενός γιατί έχουν μάθει να σέβονται τις άλλες θρησκείες και αφετέρου γιατί γουστάρουν τρελά τη διαφορετικότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!