Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ενώ ΚΑΘΑΡΙΖΕ κόσμο και κοσμάκη στο όνομα του ΚΚΕ, τον πρόδωσε μετά το κόμμα!





Σαν χθές το 1945 ο 'Ριζοσπάστης' δημοσίευσε την αποκήρυξη του που@@οΘανάση. 
Το Κείμενο έλεγε:
«Ο σ. Ζαχαριάδης μάς ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε., αφού συζήτησε πάνω σε εκθέσεις που ήρθαν από διάφορες κομματικές οργανώσεις, αποφάσισε να καταγγείλει ανοικτά την ύποπτη και τυχωδιωκτική δράση του Άρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια). 

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Ο Βελουχιώτης και ύστερα από τη σύναψη της συμφωνίας της Βάρκιζας συνέχισε τη δράση του. 
Η δράση αυτή, που μονάχα την αντίδραση μπορούσε να εξυπηρετήσει, γιατί της έδινε όπλα για να χτυπά το Κ.Κ.Ε., να παραβιάζει τη συμφωνία της Βάρκιζας και να δικαιολογεί τα εγκλήματά της, δεν επιτρέπει πια καμμιά καθυστέρηση για την ανοικτή καταγγελία του Άρη Βελουχιώτη. 

Σχετική εικόνα

Όπως είναι γνωστό, ο Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας) στον καιρό της δικτατορίας του Μεταξά (που ο φάκελλός του ήταν μεγάλος με καταδίκες!) είχε πιαστεί και είχε κάνει δήλωση μετάνοιας και αποκηρύξεως του Κ.Κ.Ε.»

Σχετική εικόνα

[Απόσπασμα αναρτήσεως από:http://deltio11.blogspot.com/2019/06/blog-post_12.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Ὁ Θανασάκης εἶχε «ἀδυναμία» στὰ ἀγοράκια, κατὰ τὸν βρεττανὸ διοικητὴ στὴν Ἑλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ,ΜΠΕΚΡΗΣ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ.
    (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Ε.Λ.Α.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1975)…ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ,ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΙ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτίστως ευχαριστούμε πολύ γιά την συμμετοχή σας.
      Έχετε δυνατό μνημονικό και έτσι ακριβώς έχουν τα γεγονότα. Ο Στ.Τζουμάκας ήταν πράγματι "προχωρημένος" πασόκος γιά την εποχή του....
      Είθε οι Έλληνες να μάθουν τήν Ιστορία αυτού του χιλιοπροδωμένου τόπου, όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, όχι όπως τήν γράφουν οι συστημικές γραφίδες.

      Διαγραφή
    2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ`ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!