Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ - ΟΧΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ...

Αποτέλεσμα εικόνας για εΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου του 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ 4,1 ΧΙΛ.

Για όσους δεν έχουν δει το βίντεο του καναλιού μας με τον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ του Ορθόδοξου Χριστιανού, ο οποίος είναι ο μόνος ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, επαναλαμβάνουμε εδώ ΤΙΣ 10 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ και όσοι θέλουν να το δουν, ή να το επαναλάβουν μπορούν να κάνουν κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=A4zgV...
Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, όπως είπαμε και στο προηγούμενό μας βίντεο:
"ΟΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ..."
Βέβαια μόνο ο Θεός γνωρίζει τι και πότε τελικά μέλλει γενέσθαι, οπότε εάν Εκείνος θελήσει, μπορεί για μια ακόμη φορά να δώσει παράταση στο χρόνο, προκειμένου να μετανοήσουν περισσότεροι άνθρωποι, όπως Εκείνος μόνο κρίνει.
Διότι ως γνωστόν, τίποτε στον κόσμο δεν γίνεται, εάν ο Θεός δεν το επιτρέψει και όσα πάντα επιτρέπει, είναι για τη σωτηρία των ψυχών μας.
Κάποιοι βέβαια πιστεύουν στην προφητευμένη ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και εφησυχάζονται, θεωρώντας οτι αφού θα έρθει αυτή η καλή εποχή σύντομα, τότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ; Αρκεί να έχουν προμήθειες για να τρώνε, ώστε να μην πεινάσουν μέχρι να έρθει η Αναλαμπή και στη συνέχεια, πηγαίνοντας στην Αγιά Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη Θεία Λειτουργία, θα εξασφαλίσουν το "Ποθούμενο" όπως λέγεται, λες και η είσοδος στην Αγιά Σοφιά, θα μας εξασφαλίσει και την είσοδό μας στη Βασιλεία του Θεού !
Κάποιοι άλλοι πάλι απορρίπτουν αυτή την Αναλαμπή, θεωρώντας ως άκυρες και ανυπόστατες τις καταγραφές των προφητειών που υπάρχουν σε βιβλία. Αυτοί οι Χριστιανοί πιστεύουν οτι βαδίζουμε απευθείας προς τα χρόνια του Αντιχρίστου, χωρίς καμία Αναλαμπή ενδιάμεσα... * * * Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, εμείς ως κανάλι, δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, αλλά ούτε και με τον "Μαρμαρωμένο Βασιλιά" και αυτό έγινε διότι θεωρούμε οτι "Άλλα είναι τα σπουδαία".
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Η γνώση της οποιασδήποτε Προφητείας, ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ έχει για το Χριστιανό και γι αυτό και δίνεται σαν Προφητεία από τον Θεό στους Αγίους Του. Και ο σκοπός αυτός είναι το να αναγνωρίζουμε ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, διότι αυτό μας ζητάει ο Κύριός μας στο Λόγο Του: "τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;" (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3) όχι όμως για να δούμε πότε έρχεται το "Πανηγύρι" της Αναλαμπής, αλλά για να είμαστε ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. Ο Δρόμος της Σωτηρίας της ψυχής μας αγαπητοί Χριστιανοί, δεν εξαρτάται από καμία Αναλαμπή της Ορθοδοξίας που είτε θα συμβεί, είτε όχι στον κόσμο, αλλά από την ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ,
Κατόπιν τούτων λοιπόν, ο Θεός έχει ήδη επιτρέψει στους δαίμονες να καταστρέφουν τη χώρα και αυτό το επέτρεψε όχι για να μας τιμωρήσει, αλλά διότι εμείς το θελήσαμε, με τη στάση ζωής που κρατήσαμε, ξεχνώντας το Θεό και γινόμενοι είτε άθεοι, είτε χλιαροί Χριστιανοί, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, τους οποίους εμείς επιλέγουμε να μας κυβερνούν, ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
από αυτή την Ορθοδοξία και τη θερμή Πίστη στο Χριστό, που οι μεγαλύτεροι έχασαν στο διάβα των τελευταίων δεκαετιών, μέσα στον αγώνα της οικονομικής δήθεν ανάπτυξης και ευμάρειας που επιζητούσαν και συνεχίζουν μάταια να επιζητούν και που οι μικρότεροι δεν μπόρεσαν δυστυχώς σχεδόν καθόλου να βιώσουν, μιας και οι μεγάλοι έγιναν τόσο χλιαροί πλέον στην πίστη, που είναι αδύνατο να τους μεταφέρουν τέτοια βιώματα... Όταν όμως ξεκινήσουν τα δύσκολα αγαπητοί Χριστιανοί, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, Η ΟΡΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, τότε, ΘΑ ΕΛΕΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αυτοί που θα έχουν ξεκινήσει ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, παρά αυτοί που εξ' ανάγκης θα τρέξουν τότε κοντά στην Εκκλησία, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ! Ξεκίνα λοιπόν σήμερα.! Σημείωσε ΤΩΡΑ σε ένα χαρτί όλες τις αμαρτίες σου που θυμάσαι και βρες έναν Πνευματικό Πατέρα (έναν Ιερέα εξομολόγο δηλαδή) για να τις εξομολογηθείς. Στη συνέχεια ζήτα του να σε κατευθύνει στην Πνευματική Ζωή, που εν συντομία αφορά τα εξής: (1) ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΠΑΘΩΝ (2) ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΕΤΩΝ (3) ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ (4) ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (5) ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (6) ΠΡΟΣΕΥΧΗ (7) ΝΗΣΤΕΙΑ (8) ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ (9) ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ (10) ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ - ΜΝΗΜΗ Δεν έχει ανάγκη ο Θεός από όλα αυτά. Εμείς τα έχουμε ανάγκη για να σώσουμε τις ψυχές μας, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Για όλα αυτά όμως απαιτείται ΧΡΟΝΟΣ και ΚΟΠΟΣ. ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.! ΑΥΡΙΟ (κυριολεκτικά αύριο) ΙΣΩΣ ΟΧΙ.! ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!! Μουσική βίντεο: Sky Mubs - Master of Heroes (Legendary Edition)
Peter Roe - This Is My World
Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδoση

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!