Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Στα χρόνια του Αντιχρίστου, ο Πάπας (Ρώμης) που θα υπάρχει τότε, θα είναι το "δεξί χέρι" του Αντιχρίστου.


Αποτέλεσμα εικόνας για POPES
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: Ο ΝΥΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ, Ο ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Ο ΒΑΛΤΟΣ
ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο
"ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣΑΣ" ΜΕΤΑ 33 ΗΜΕΡΕΣ ΙΤΑΛΟΣ....

Είχε πει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης:

Στα χρόνια του Αντιχρίστου, ο Πάπας (Ρώμης) που θα υπάρχει τότε, θα είναι το "δεξί χέρι" του Αντιχρίστου.
Σε εκείνον τον συγκεκριμένο Πάπα, σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο, αναφερόταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν είπε: τον Πάπα να καταράσθε, διότι από αυτόν θα έρθει το κακό.

* * *

Στην Θεόπνευστη Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννου, στο κεφάλαιο 13-11, γράφει:

Και είδα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη, και είχε ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ όμοια με ΑΡΝΙ, αλλά μιλούσε σαν ΔΡΑΚΟΣ (σατανικά λόγια).

Σύντομος σχολιασμός του προηγούμενου κειμένου:

Το ΚΕΡΑΤΟ στα ζώα, δείχνει την ΔΥΝΑΜΗ των ζώων, διότι τα ζώα κτυπούν με τα κέρατα τους.

Τα ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ του θηρίου, συμβολίζουν την ΔΙΠΛΗ δύναμη του θηρίου, δηλαδή την πολιτική και την θρησκευτική εξουσία του θηρίου. Τα δυο κέρατα του θηρίου μοιάζουν με το ΑΡΝΙ.

Το θηρίο αυτό με τα δυο κέρατα, συμβολίζει παραβολικά τον Πάπα της Ρώμης των χρόνων του Αντιχρίστου.

Εκείνος ο συγκεκριμένος Πάπας, ΠΡΕΠΕΙ υποχρεωτικά να είναι ένας ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ Πάπας, συνειδητό όργανο του σατανά. 
Ας θυμηθούμε τι έγινε με τους τελευταίους Πάπες:

α) ο προηγούμενος Πάπας, o Γερμανός Ράτσιγκερ παραιτήθηκε από τον θρόνο του, με τρόπο πολύ περίεργο και άκρως ασυνήθιστο.

β) ο προ-προηγούμενος Πάπας, ο Πολωνός Βοϊτύλα πυροβολήθηκε από ένα Τούρκο πράκτορα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τον δολοφονήσει.

[γ) ο αμέσως προηγούμενος του Πολωνού Βοϊτύλα, ο 66χρονος Ιταλός Albino Luciani Ιωάννης-Παύλος ο Α', έμεινε μόλις ...33 ημέρες (!!!) στον θρόνο μετά την εκλογή του, γιατί "ξαφνικά αρρώστησε"! 
Αξίζει να υπογραμμισθεί, ότι πρό της εκλογής του μας τόν έδειχνε η ιταλική τηλεόραση να κάνει μέ άνεση ποδήλατο (!) στους κήπους του Βατικανού, άρα ήταν ακμαιότατος. 
Εγράφη κατόπιν στον Τύπο, ότι για πολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους, "έπρεπε" να επιλεγεί ο Πολωνός Πάπας στήν συνέχεια....]


Πως μπορούν να ερμηνευθούν οι περιπτώσεις των 3 προαναφερόμενων Παπών;

Φαίνεται ότι οι 3 εκείνοι Πάπες, δεν ήταν αρκετά σατανικοί, για να γίνουν το "δεξί χέρι" του Αντίχριστου.

Ένας Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης έχει πει δημόσια, ότι θα εκτοπιστεί από τον θρόνο του ΚΑΙ ο σημερινός Πάπας, (προφανώς για τον ίδιο λόγο).

[Από σχόλιο κάτω απο ανάρτηση της ιστοσελίδος μας :Ανώνυμος13 Ιουνίου 2019 - 1:53 π.μ.]

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ - ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ "ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ".


    "Όταν επέλθει ο καιρός κατά τον οποίον θα αμνηστευθεί, θεσπιστεί νομικώς και γίνει αποδεκτό από τους θεωρούμενους "χριστιανικούς λαούς" ως τρόπος ζωής το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας, τότε αναποφεύκτως θα επακολουθήσει ταχέως και ο ερχομός το Έσχατου Αντιχρίστου. Διότι ο Τελικός Αντίχριστος, τοιαύτα ζοφερά και βρωμερά υπόβαθρα αναμένει να αναφανούν εμφαντικώς επί της γης ώστε να διευκολυνθεί και να γίνει αποδεκτή η εμφάνισης του μέσα στον κόσμο".

    (Απόδοση εκ του λατινικού πρωτοτύπου, λόγων του Αγίου Ιερωνύμου, στους οποίους έκανε πολλές φορές αναφορά σε ποικίλα κηρύγματά του, ο μακαριστός Γέροντας Αθανάσιος Μυτιληναίους)


    ΠΗΓΗ : Διδαχή, περί του καιρού της αποστασίας στις μέρες μας και της εξ αυτής εξάρσεως των Παθών της Ατιμίας. Υπό Αρχιμανδρίτου Αθανασίου, Ηγουμένου Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, Κύπρου, Εκδοσης : Ορθόδοξος Κυψέλη, σελ. 13.


    Πηγή:
    http://athanasiosmytilinaios.blogspot.com/2019/06/15-ioynioy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!