Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Προειδοποίηση : ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ τά δείτε!

ΦΡΙΚΗ.
ΟΔΥΝΗ.
ΑΙΜΑ.
ΠΟΝΟΣ.
ΔΑΚΡΥΑ.

Σχετική εικόνα

2 2 8 νεκροί!
Η Σφαγή στο Δίστομο της 10.06.1944 από ναζιστικά στρατεύματα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για η σφαγή του Διστόμου


Σχετική εικόνα






Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου του 2009



Στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κάτα την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου μια από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων από της ναζιστικές κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα. 


Της 10 Ιουνίου 1944 ο λοχαγός των SS Fritz Laufenbach έλαβε τη διαταγή να εντοπίσει και να εξοντώσει με το λόχο του αντάρτες στη περιοχή της Άμφισσας. 

Στον δρόμο για την Άμφισσα πέφτουν σε ενέδρα ανταρτών. 
Οι Γερμανοί γυρίζουν στο Δίστομο και σε αντίποινα για τις απώλειές τους άρχισαν την σφαγή όσων κατοίκων έβρισκαν στο χωριό. 
Αυτό το βίντεο δείχνει μαρτυρίες κατοίκων του Διστόμου που επέζησαν την σφαγή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:


&


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. http://mailstar.net/freedman.html
    http://jahtruth.net/freedman.htm
    https://www.telegraph.co.uk/history/world-war-two/11410633/Dresden-was-a-civilian-town-with-no-military-significance.-Why-did-we-burn-its-people.html
    Καλό θα είναι να αναφέρουμε όλα τα σημαντικά συμβάντα της ιστορίας, όχι μόνον όσα μας συμφέρουν ή γίνονται καθ' υπόδειξιν αφεντικών ή ιδεοληψιών. Ναι εγκλημα είναι το Δίστομο, τα Καλάβρυτα η Κάνδανος. Όμως μη προσπαθείτε να αποσιωπήσετε τα τερατώδη εγκλήματα του σιωνισμού κατά της Γερμανίας, την οποία οδήγησαν στον πόλεμο (πλέον γνωρίζουμε ότι ο Χίτλερ εσύρθη στον πόλεμο, τον οποίο δεν ήθελε). Οι 228 νεκροί του Διστόμου είναι περισσότεροι από τους 9000 νεκρούς αμάχους του Gustloff; Στην πρώτη περίπτωση το χωριό κατεστράφη και εκτελέστηκαν οι κάτοικοι ως αντίποινα ενέδρας ανταρτών (άτακτος στρατός) κατά των Γερμανών, ενώ στην περίπτωση του πλοίου έχουμε καθαρή δολοφονία, αφού η βύθισις πλοίου με τον ερυθρό σταυρό είναι έγκλημα πολέμου το οποίο δεν επιδέχεται καμία δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε γιά τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μας παραθέσατε.
    Αλλά!
    Από που και έως που συμπεράνατε ότι "προσπαθούμε να αποσιωπήσουμε τα τερατώδη εγκλήματα του σιωνισμού κατά της Γερμανίας"; ; ;
    Τό θέμα όπως ξέρετε της αναρτήσεως, λόγω ημερομηνιών ήταν η συμφορά του Διστόμου.
    Δέν ήταν οι βομβαρδισμοί της 'RAF' και της 'USAF' κατά της Δρέσδης, θέμα τεράστιο που όντως ποτέ δεν απολογήθηκαν ούτε οι Άγγλοι, ούτε οι Αμερικανοί, αφού χρησιμοποίησαν αναιτίως βόμβες 'ναπάλμ' κατά χιλιάδων αμάχων, ενώ δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις στρατιωτικές καθόλου στήν πόλη.
    Άρα παρακαλούμε πολύ μήν αποδίδετε στο ιστολόγιό μας πράγματα που ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να ήταν έγκλημα πολέμου αυτό που έγινε με τους γερμανούς αμάχους του gustloff,αλλά κατά κάποιο τρόπο ήταν και θεία δίκη για το αιματοκύλισμα που αυτοί προκάλεσαν δύο φορές στην Ευρώπη.Εμείς όμως τι χρωστούσαμε να πληρώσουμε στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα;Κατακτητές ήρθαν στη χώρα μας,τι περίμεναν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια;Και γιατί απορείς με το αιματοκύλισμα των γερμανών από τους αγλλοαμερικάνους;Αυτοί δε φέρθηκαν καλά ούτε σε μας που υποτίθεται ήμασταν σύμμαχοί τους(προκαλώντας τον εμφύλιο),τους γερμανούς θα σεβόταν που ήταν και εχθροί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!