Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Πώ - πώ "απώλεια"... Χάσαμε τον κυρ-Τζανακόπουλο....

"ΦΥΓΑΝΕ" ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗ....

Ποιοι «έφαγαν» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δ.Τζανακόπουλο και γιατί – Ο ρόλος της Ε.Αχτσιόγλου

Η απόφαση του απερχόμενου Τσίπρα, να δώσει τη σκυτάλη της κυβερνητικής επικοινωνίας στο κορίτσι του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Έφη Αχτζιόγλου, σηματοδοτεί κανονικό άδειασμα Τζανακόπουλου. 
Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, απέδιδαν σημαντικό μερίδιο της εκλογικής αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, στον Δημήτρη Τζανακόπουλο....
Αποτέλεσμα εικόνας για τζανακοπουλοσ αχτσιογλου

Ως γνωστόν πρώην (πλέον) κυβερνητικός εκπρόσωπος, κινούνταν στην «γραμμή» Βερναδάκη, θεωρώντας ότι το σύνολο των δημοσκοπήσεων ήταν «ψεύτικες». 

Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος που επί χρόνια υπερθεμάτιζε στην σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, οδηγώντας τον πρωθυπουργό σε τυφλή (και χωρίς κανένα όφελος όπως αποδείχθηκε) σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα». 

Αποτέλεσμα εικόνας για τζανακοπουλοσ αχτσιογλου

Πέραν όλων αυτών το ύφος του κ. Τζανακόπουλου, κόστισε πανάκριβα στην κυβέρνηση, αφού εξέπεμπε αλαζονεία και υπέρμετρη επιθετικότητα. 
Κατά καιρούς πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Τσίπρα, όπως ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, είχαν εισηγηθεί την απομάκρυνση από την κυβερνητική μαρκίζα του Δημήτρη Τζανακόπουλου. 

Επίσης αποτελεί κοινό μυστικό ότι Μέσα και δημοσιογράφοι, που διατηρούν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον υπουργός Διαστημικής Πολιτικής Νίκο Παππά, πίεζαν επίσης προς την κατεύθυνση της απομάκρυνσης Τζανακόπουλου από τον τομέα της επικοινωνίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τζανακοπουλοσ αχτσιογλου

«Μας κάνει τεράστια ζημιά και μόνο η εικόνα του» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Φυσικά η επιλογή της Έφης Αχτζιόγλου στην θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου, είναι αλήθεια ότι προκάλεσε ποικίλα σχόλια εντός και εκτός κυβέρνησης, δεδομένης της φημολογίας που θέλει, τον κ. Τζανακόπουλο, να διατηρεί σχέση μαζί της. 

Μάλιστα, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο από την στιγμή που η πρώην υπουργός Εργασίας, τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, θέση που είχε σχεδόν «καπαρώσει» ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Σχετική εικόνα

Θετική εισήγηση ως προς την αποπομπή Τζανακόπουλου από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου έγινε και από την σύντροφο του πρωθυπουργού κ.Μπαζιάνα, η οποία διαδραματίζει ενεργό ρόλο στις μετεκλογικές αποφάσεις του κ. Τσίπρα.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_933.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!