Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Γιά Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ΤΟ αυτό!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ FRONTEX: 24.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 4ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019, ΜΕΣΩ ΕΒΡΟΥ… 

ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ...ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!


Για μεγάλη αύξηση, που φτάνει το 27% των «προσφύγων» που… «προτιμούν» (σύμφωνα με τον όρο που εισήγαγε ο πρόεδρος Πάκης…) την Ελλάδα μέσω του Έβρου, έκανε λόγο ο διοικητής της Frontex, Φαμπρίς Λεζερί, σε συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας 'Die Welt'.

Αποτέλεσμα εικόνας για frontex

Σχετική εικόνα

Όπως είπε ο διευθυντής της ευρωπαϊκής υπηρεσίας για τη φύλαξη των συνόρων, η Frontex έχει καταγράψει 24.000 λαθραίες εισόδους στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2019, αριθμός κατά 27% υψηλότερος από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον Λεζερί, ο αριθμός των «προσφύγων» είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, διότι υπάρχουν πολλοί εκ των εισβολέων που αποφεύγουν την καταγραφή. Αναφέρθηκε δε στο παράδειγμα της Γερμανίας, όπου, στους πρώτους τέσσερις μήνες του 2019, έχουν κατατεθεί συνολικά 60.000 αιτήσεις για παροχή ασύλου, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό των νεοεισερχομένων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για frontex

Τέλος, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες ('UNHCR') οι περισσότεροι από τους αιτούντες άσυλο προέρχονται από το Αφγανιστάν, στο οποίο ΔΕΝ γίνεται κανένας πόλεμος κι από την Συρία (10%) στην οποία έχει ΛΗΞΕΙ ο πόλεμος…


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ο Ελληνικός λαός θα ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΧΡΙ να επιστρέψει στον αληθινό Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!