Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ και ΟΧΙ φόροι & χαράτσια! [ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΜΑΤΤΕΟ!]



Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματτέο Σαλβίνι, ο οποίος ηγείται της ακροδεξιάς Λέγκας, απέρριψε σήμερα τις επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά της Ιταλίας, υποστηρίζοντας...
πως η μείωση των φόρων είναι ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί το εθνικό χρέος. 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλια σημαία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε καταλήξει νωρίτερα σήμερα στο συμπέρασμα πως η Ιταλία παραβιάζει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ εξαιτίας του αυξανόμενου χρέους της, μια κατάσταση η οποία δικαιολογεί την έναρξη μιας πειθαρχικής διαδικασίας. 

«Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος, που δημιουργήθηκε κατά το παρελθόν, είναι να ΜΕΙΩΘΟΥΝ οι  φ ό ρ ο ι  … και να επιτραπεί στους Ιταλούς να ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ περισσότερο και καλύτερα», αναφέρει ο Σαλβίνι σε δήλωση που εξέδωσε σε αντίδραση στην κίνηση της Κομισιόν. 

Σχετική εικόνα

 «Με περικοπές, κυρώσεις και λιτότητα, είδαμε αύξηση του χρέους, της φτώχειας, της ανασφάλειας και της ανεργίας. Πρέπει να κάνουμε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ», δήλωσε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για MATTEO SALVINI

«Δεν ζητούμε το χρήμα άλλων, θέλουμε απλώς να ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ σε εργασία, ανάπτυξη, έρευνα και υποδομή. 
Είμαι σίγουρος πως στις Βρυξέλλες θα σεβαστούν την βούληση αυτή».

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_408.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!