Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ KOCH ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "SOROS" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ» ΣΤΟ ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!




«Οι αδελφοί Koch συνεργάζονται με εταιρείες τεχνολογίας, πανεπιστήμια και άλλους συναδέλφους τους δισεκατομμυριούχους για την καταπολέμηση του ...'online' εξτρεμισμού.
Αποτέλεσμα εικόνας για Project “After Charlottesville”

Στις 17 Ιουλίου, το Project “After Charlottesville” θα φιλοξενήσει τη δεύτερη σύνοδο κορυφής στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. 

Αποτέλεσμα εικόνας για koch brothers

Ιδρύθηκε μετά από τις θανατηφόρες επιθέσεις των οπαδών της λευκής υπεροχής στην Βιρτζίνια το 2017, συγκεντρώνει πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες για να συζητήσουν λύσεις για την καταπολέμηση της πολιτικής τρομοκρατίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για koch brothers

Ενώ η περυσινή συνάντηση στο Μιζούρι περιλάμβανε πρωτοβουλιών λαϊκής και τοπικής αντίδρασης, το επίκεντρο της φετινής συνόδου κορυφής θα περιλαμβάνει τον «ιδιωτικό τομέα της τεχνολογίας» και τις «βέλτιστες πρακτικές για την καταπολέμηση του μίσους και του εξτρεμισμού στο διαδίκτυο», σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εκδήλωσης.

Σχετική εικόνα

Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Charles Koch και της Anti-Defamation League θα ενωθούν με στελέχη από εταιρείες τεχνολογίας, στις οποίες επί του παρόντος περιλαμβάνονται οι…

Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com/2019/06/koch-soros.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!