Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ο "β α σ ι λ ι ά ς" της ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ συναντήθηκε μέ τον ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ!!! Σας το είπε ΚΑΝΕΙΣ;

Σχετική εικόνα
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ (;) ΚΥΡΙΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ", ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;




Τι κρύβει η σιωπηρή… συνάντηση του Ζάεφ με τον βασιλιά της μαριχουάνας | in.gr
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ 
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΚΑΠΝΟ"...
ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....
(ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ
ΑΛΕΞΗ "ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ "ΜΑΣ"!
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ...)

Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ" της  μ α ρ ι χ ο υ ά ν α ς,  ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης στον κόσμο, ο Μπιγκ Μάϊκ, ήταν προσκεκλημένος του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στη Βόρεια Μακεδονία...

Αποτέλεσμα εικόνας για ZORAN ZAEV WITH BIG MIKE

Υπερδύναμη κάνναβης…

Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Ζάεφ δεν καυχήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτήν την συνάντησή του, αλλά το έκανε ο Μπίγκ Μάϊκ, ο οποίος έγραψε στο 'Instagram', ότι η Βόρεια Μακεδονία θα μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις κάνναβης (!!!) στον κόσμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Αλφα των Σκοπίων.




«Μόλις συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και μιλήσαμε αρκετά για την κάνναβη. 
Να σας πω, αυτή η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες και είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέρος της μετατροπής της ‘Μακεδονίας’ στις πρώτες υπερδυνάμεις της Κάνναβης στην Ευρώπη», έγραψε ο Μπιγκ Μάικ στο Ινσταγκραμ.

Η βουλγάρα σύζυγος...
Γεννημένος το 1960 στο Πόρτλαντ, ο Μάικλ Στραουμίτις, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μπιγκ Μάϊκ, ξεκίνησε την κάνναβη από νεαρή ηλικία.

Εχει κερδίσει εκατομμύρια δολλάρια μέσω της νόμιμης εταιρείας μαριχουάνας «Advanced Nutrients».

Αποτέλεσμα εικόνας για Advanced Nutrients

Η γυναίκα του Μπιγκ Μάϊκ είναι Βουλγάρα, η Τσέτσι Κρασιμίροβα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Krasimirova

Στο προφίλ του στο 'Ινσταγκραμ' ακολουθείται από 2,8 εκατομμύρια (!) χρήστες και προωθεί τη μαριχουάνα και τα οφέλη της χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα μάρκετινγκ, όπως διάσημα όμορφα κορίτσια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ZORAN ZAEV WITH BIG MIKE

Οι εταιρείες κάνναβης και ο Ζάεφ
Επιδίωξή του είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του σε διεθνές επίπεδο και ένας από τους προορισμούς του για αυτό είναι τα Σκόπια.

Στην Βόρεια Μακεδονία, οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν κάνναβη, έχουν ...οικογενειακή ή φιλική σχέση με τον Ζόραν Ζάεφ (η οικογένειά του έχει θερμοκήπια στην Στρώμνιτσα), γράφει η 'Αλφα'.

Πηγή: echedoros & in.gr

http://aktines.blogspot.com/2019/08/blog-post_742.html#more

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!