Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Από τους Φακέλλους Φρονημάτων στο ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ της ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικο φακελωμα


Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικο φακελωμα






Δημοσιεύτηκε στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ 5,6 ΧΙΛ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πάρα πολύ νωρίς ξεκίνησαν να μπλοκάρουν τις προβολές αυτού του βίντεο - από τις 170 29 Αυγούστου 1989 - 17 εκατομμύρια φάκελοι φρονημάτων από όλη τη χώρα παραδίδονται στην πυρά, από την κυβέρνηση συνεργασίας Δεξιάς και Αριστεράς. 

Δύο δεκαετίες μετά, το σχέδιο για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ήδη σε εξέλιξη, με αποκορύφωμα ΤΟ ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. 

Έτσι, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 εξαγγέλλεται από τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ (η οποία πρακτικά δεν καταργείται με την αλλαγή της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά με την αλλαγή και απλούστευση των διαδικασιών λειτουργίας του Δημοσίου), ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, όχι μόνο για τις χρήσεις που έχει και η σημερινή Ταυτότητα, αλλά και για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ οι οποίες θα καταγράφονται με εργαλείο τη νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα. 

Ένα ΥπερΦακέλλωμα που θα παραμένει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στα αρχεία των υπολογιστών του κράτους, αλλά και των τραπεζών και το οποίο, ναι μεν μπορεί τώρα να φαίνεται αθώο σε όσους δήθεν "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ", αλλά μπορεί να αποβεί μοιραίο σε μια μελλοντική ενδεχόμενη απολυταρχική κυβέρνηση ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, που κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί το τι θα απαιτεί μια τέτοια κυβέρνηση από τους πολίτες και πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του παρελθόντος, που θα βρίσκονται για πάντα εκεί, εις βάρος των πολιτών...!!! 

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΕΒΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ! 

Τον Φεβρουάριο του 2015 εξαγγέλεται πάλι από τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον Ιούλιο του 2019 από τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το 2020. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: 
"Θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος." 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ Ή ΕΜΦΑΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ! 

Στο βίντεο μιλάει ένας παγκοσμίου κύρους εμπειρογνώμονας της εγκληματικότητας στο διαδίκτυο, και ειδικός στην Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Συστημάτων, ο Mikko Hypponen (Χαϊπόνεν), σχετικά με ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ", καταρρίπτοντας ΤΑ 4 ΣΥΝΗΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ που είναι: 
1. "Αυτό το ξέρουμε, δεν είναι καινούριο" 

2. "Αυτό γίνεται παντού - όλες οι χώρες κατασκοπεύουν" 

3. "Γίνεται για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας" Και το κορυφαίο 4ο Επιχείρημα: 

4. "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ" (Το σύνδρομο, όπως αποκαλείται, του "Ι have nothing to hide") Η νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα όμως θα απαιτεί (για την έκδοσή της) τη λήψη ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ από το Σώμα του κάθε Πολίτη, όπως, εκτός των άλλων και: -ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού, μοναδική σε κάθε άνθρωπο), -ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της διάταξης των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης), και αντίστοιχα -ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ, ώστε να οδηγήσει τελικά στο ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, το οποίο θα γίνει ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, όπως το προέβλεψε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης στο ιδιόχειρο σημείωμά του "Σημεία των Καιρών" και που παραπέμπει στην ΥΠΕΡΥΣΓΧΡΟΝΗ και άγνωστη στους πολλούς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ: 


Πηγές αποσπασμάτων βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=GPzmh... https://www.youtube.com/watch?v=VM7HQ... https://www.youtube.com/watch?v=9CqVY... Μουσική βίντεο: Infraction - Epic Cinematic Trailer /Background Music 

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO Όλα τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση. 

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Διαβάστε την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννου:
    Είναι ένα ωφελιμότατο βιβλίο, απαραίτητο προς μελέτη μέρος της Αγίας Γραφής.

    Ένα καλό και σοβαρό, σχετικό βοήθημα, είναι το επόμενο βιβλίο:

    http://books.orthodoxostypos.gr/product/η-αποκαλυψισ-εξηγημενη

    Μερικά θέματα στην Αποκάλυψη, είναι κρυμμένα (μυστηριώδη, ακατανόητα) από τον Θεό, και τα αποκαλύπτει ο ίδιος ο Θεός, όταν και σε όποιον ο Θεός θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην δημιουργούνται διάφορες παρεξηγήσεις, για την Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννου:
      Αυτό το βιβλίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο, στα συνειδητά μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, και κατανοείται αποκλειστικά και μόνο από τους ίδιους ανθρώπους.
      Οι εκτός Εκκλησίας αδιάφοροι ή πονηροί, που διαβάζουν αυτό το ιερό βιβλίο για λόγους καθαρής περιέργειας ή για να ψαρέψουν πονηρά κάποιες προφητευμένες πληροφορίες, ΔΕΝ θα καταλάβουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  2. Είναι ακριβώς ΕΤΣΙ όπως τα παραθέτετε και οι δύο σχολιαστές τους οποίους ιδιαιτέρως ευχαριστούμε γιά την συμμετοχή τους.
    Μελέτη "ζεστή" μέν, αλλά Ε Ν Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Η.
    Πρώτα ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!