Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΩΣ 139.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ + ΜΠΟΝΟΥΣ 42.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ...Α Ν Τ Α Ρ Κ Τ Ι Κ Η !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για antarctica map


Περίπου 150 θέσεις εργασίας άνοιξαν πρόσφατα για την Ανταρκτική και όσοι καταφέρουν να «αντέξουν» στις πολικές συνθήκες για ένα χρόνο, θα πάρουν bonus επιπλέον 42.000 δολάρια Αυστραλίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για antarctica map

Σύμφωνα με το 'tweet' που κυκλοφορεί, η Αυστραλία αναζητά 150 ενδιαφερόμενους που θα επανδρώσουν ερευνητικούς σταθμούς στην Ανταρκτική με το αζημίωτο, για την σεζόν 2020-2021.

Αποτέλεσμα εικόνας για Casey, Davis and Mawson

Ανάμεσα στα περιζήτητα επαγγέλματα είναι αυτά του σεφ, του ιατρού και του «καπετάνιου» ...φουσκωτής βάρκας, ενώ παράλληλα αναζητούνται εργάτες, τεχνικοί και επιστήμονες.

Αποτέλεσμα εικόνας για antarctica without ice

Ανάμεσα στις θέσεις εργασίες είναι ακόμα IT, μηχανικοί και υπεύθυνοι logistics. Σιδηρουργοί και ειδικοί στα σκυροδέματα είναι επίσης απαραίτητοι, ενώ η στέγη και η διατροφή είναι για όλους δωρεάν.

Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα, υδραυλικοί, ψυκτικοί και ξυλουργοί θα αμείβονται με 46.000 δολλάρια το έτος, ενώ οι ιατροί του σταθμού θα αμείβονται με 139.000 δολλάρια. 

Σχετική εικόνα

Όλοι όμως ανεξαιρέτως θα λάβουν ένα τεράστιο 'μπόνους' 42.000 δολλαρίων, αρκεί να καταφέρουν να αντέξουν στις σκληρές συνθήκες της Ανταρκτικής ένα ολόκληρο έτος.
«Ψάχνουμε για ανθρώπους με ταλέντο για να αναλάβουν αυτές τις δουλειές σε μία μικρή και απομονωμένη κοινότητα», εξηγεί το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περάσουν πρώτα από αξιολόγηση για τις δεξιότητες και την εμπειρία τους. 
Οι συμβάσεις δεν είναι υποχρεωτικά ετήσιες και όποιος γίνει δεκτός μπορεί να δουλέψει από 4 έως και 15 μήνες.


Σχετική εικόνα

Η αυστραλιανή βάση στην Ανταρκτική έχει τέσσερις σταθμούς: τους Casey, Davis and Mawson στα ηπειρωτικά και έναν ακόμα στην νήσο Macquarie. 

Τα καλοκαίρια, σε κάθε σταθμό ζουν ακόμα και 100 άτομα, αλλά το χειμώνα ο πληθυσμός πέφτει στους 20. 
Όπως σημειώνεται: «Στην κοινότητα ο ένας εξαρτάται από τον άλλον για την ασφάλειά του και την διατήρηση της λειτουργίας του σταθμού».


ΠΗΓΗ


"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!