Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

...Αυτό το «επίδομα γέννας» ΞΕΡΟΥΜΕ τι ακριβώς είναι;


Να με συγχωρέσετε, αλλά δεν έχω καταλάβει: 
Αυτό το «επίδομα γέννας» τι ακριβώς είναι; 

Μέτρο δημογραφικής ενίσχυσης, ή μέτρο κοινωνικής πρόνοιας για ...'long term' φιλοξενούμενους εντός ελληνικού εδάφους, ανεξαρτήτως προέλευσης, εθνικότητας, υπηκοότητoς κ.λ.π....;;;
Η χώρα έχει ασφαλώς ανάγκη από το πρώτο. Αμεσα μέτρα για την πληθυσμιακή τόνωση. 

Σύντομα αλλιώς, θα είμαστε κράτος ηλικιωμένων, ανίκανων και ανήμπορων να υπερασπίσουν την εθνική κυριαρχία, απέναντι στις εξωτερικές απειλές και... τις ολοένα αυξανόμενες ορδές των ισλαμο-εποίκων. 

Με άλλα λόγια…«Ελλάς Ελλήνων Συνταξιούχων», μία χώρα με ημερομηνία λήξεως, όχι ως προς την γεωγραφική της υπόσταση, αλλά ως προς την πληθυσμιακή της ομοιογένεια.

Το «επίδομα γέννας» συνεπώς θα έπρεπε, αφ΄ενός να είναι υψηλότερο για να λειτουργήσει ως κίνητρο και στα μεσοαστικά στρώματα, αφ΄ετέρου να απευθύνεται σε αυστηρά καθορισμένους δικαιούχους με πρωταρχικό κριτήριο την ελληνική υπηκοότητα του ενός τουλάχιστον εκ των δύο γονέων. 

Και με δεύτερη προυπόθεση ασφαλώς την ελληνική φορολογική έδρα.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. 
Γι αυτό και μπερδεύομαι με τα όσα ασαφή συζητούνται αυτές τις μέρες εξ αφορμής των εισηγήσεων της χαριτόβρυτης υφυπουργού εργασίας. 

Ακούω λοιπόν ότι το επίδομα δεν θα έχει ως προυπόθεση καταβολής την ελληνική υπηκοότητα του ενός εκ των γονέων, αλλά την παραμονή, πιθανότατα και την εργασία, στην χώρα για διάστημα τουλάχιστον δέκα ετών!

Σοβαρά μιλάμε; 
Δηλαδή Αλβανοί εποχιακοί εργάτες που πηγαινοέρχονται στην πατρίδα τους, χωρίς διάθεση να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι οικονομικοί μετανάστες από Αφρική και Ασία που έχουν βρει μία στοιχειώδη εργασία, Βαλκάνιοι Ρομά που έχουν κατακλύσει τα τελευταία 20 χρόνια την Ελλάδα, χωρίς να έχουν καμία σχέση με τους γηγενείς Ελληνες Αθίγγανους, ακόμη και οι χιλιάδες συμπαθέστατοι Φιλιππινέζοι, που εργάζονται σε σπίτια ευπόρων με σκοπό όμως να επιστρέψουν στα χωριά τους, θα παίρνουν…μπόνους αναπαραγωγικότητος, επειδή γεννοβολάνε εντός ελληνικού εδάφους; 

Αυτό έχει ανάγκη η χώρα;
Δυστυχώς αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στη βουλή, κάπως έτσι είναι ο σχεδιασμός. Επίλυση του δημογραφικού δια της μεθόδου των …έξωθεν παρεμβάσεων. Δηλαδή πληθυσμιακή τόνωση, ανεξαρτήτως από πού και πώς θα προέλθει το «μπόλιασμα». 

Σύγχρονη Ελλάδα …χωνευτήρι λαών, θρησκειών και πολιτισμών.

Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι καλά για ασκήσεις πολυπολιτισμικότητας σε σχολεία της Εσπερίας. 

Δεν νοούνται ως επιχειρήματα για σοβαρή κυβέρνηση που θέλει να περιφρουρήσει την συνοχή της κοινωνίας και την πληθυσμιακή ομοιογένεια του ελληνικού κράτους.

Στις τρείς τελευταίες δεκαετίες η Ελλάδα «χώνεψε» όσους απρόσκλητους μουσαφιραίους μπορούσε από όμορα βαλκανικά κράτη. 

Η διαδικασία αυτή έχει σημείο κορεσμού. 
Από δω και μπρος αρχίζει το φαινόμενο της «αντικατάστασης πληθυσμών». 

Αλλά πώς να το καταλάβει η χαριτόβρυτη υφυπουργός κυρία Δόμνα, που έμπλεξε τους Τσολιάδες και το Επος του '40 με τους Ολυμπιακούς του 2004 και τα στρατιωτάκια της Γιάννας;

&

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!