Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ι ε ρ ό τ η τ α της ζωής! (ΜΗΝ τό χάσει κανείς!)

ΣΠΑΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ!
ΣΠΑΝΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!


Ένα ζευγάρι στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είχε να πάρει μία τεράστια απόφαση στην ιδιαίτερα απίθανη κατάσταση (πιθανότητα μία στο εκατομμύριο!) που είχε να αντιμετωπίσει.

Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Έξι από τους ιατρούς του μαιευτηρίου τούς ενημέρωσαν, ότι η εγκυμονούσα σύζυγος κυοφορούσε δύο κοριτσάκια με σύνδρομο Down. 

Η ομόφωνη πρόταση των έξι ιατρών ήταν ότι πρέπει η κυοφορούσα Ρέϊτσελ Πρέσκοτ να προχωρήσει σε έκτρωση και των δύο εμβρύων...

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Όχι μόνο η μητέρα προχώρησε στη γέννηση των ομοζυγωτικών διδύμων, αλλά αποφάσισε να μην κάνει καν καισαρική τομή κατά την γέννα, παρ΄όλο που οι μαιευτήρες τής είπαν ότι πρέπει να την χειρουργήσουν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν, και μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια τους που υπήρχαν ήδη μεγαλώνουν στην εξαμελή οικογένειά τους.

Η δήλωση της μητέρας είναι άκρως συγκινητική: «Αγαπάμε κάθε στιγμή που ζούμε με τις κόρες μας, και είναι το φως της ζωής μας. Το σύνδρομο Down δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Το μόνο δύσκολο κομμάτι του να μεγαλώνεις παιδιά με σύνδρομο Down είναι πως ο υπόλοιπος κόσμος δεν αντιλαμβάνεται την ομορφιά και την ευτυχία που τα παιδάκια αυτά ακτινοβολούν. 

Υπάρχουν αρνητικά στερεότυπα που έχουν οι άνθρωποι χωρίς εμπειρία με τα παιδάκια που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα, και αυτά τα στερεότυπα προκαλούν στιγματισμό και περιορισμό στη ζωή των παιδιών. 
Για αυτόν τον λόγο μοιραζόμαστε και την ιστορία μας».

Σε μια στιγμή που ο ετήσιος αριθμός των αμβλώσεων στην Ελλάδα ξεπερνά τις 150.000, με περίπου 40.000 από αυτές να αφορούν νεαρές κάτω των 16 ετών, καταλαβαίνετε ότι η παραπάνω ιστορία με την γέννηση των διδύμων με το σύνδρομο Down, είναι γροθιά στο μαχαίρι της χυδαίας ατομικότητος και του άκρατου φεμινισμού που έχουν κάνει τόσο εύκολο για τις γυναίκες να δολοφονούν μέσω άμβλωσης αθώα έμβρυα.

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Όταν οργανωμένες αριστερές φεμιναζίστριες μαζεύονται σε μαζικές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα με θέμα την απόλυτη επιλογή της γυναίκας να τερματίζει όποτε επιθυμεί το ανθρώπινο έμβρυο που κυοφορεί, τότε όλοι εμείς οι χριστιανοί που θεωρούμε ύψιστο αγαθό την ζωή, και κυρίως την ζωή ενός παιδιού, πρέπει να αντιδράσουμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για prescott Rachel - twins

Εύχομαι ολόψυχα καλά και Άγια Χριστούγεννα σε όλους, ευλογημένο το 2020, και μακάρι η γέννηση του θείου βρέφους να αποτελέσει οδηγό για την εκτίμηση προς τη ζωή των παιδιών.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

newsbreak.gr, 24-12-2019


"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!