Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑ… FREE ΕΞΑΡΧΕΙΑ!.......


ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΕΝΩ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΤΑ
"ΠΑΙΔΙΑ" ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,
"Λ Η Σ Μ Ο Ν Η Σ Α Ν'
ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ" ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ....
("ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ"  ΤΟ ΗΛ.ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ....)

Αφού δεν επέζησε χριστουγεννιάτικο δέντρο στα… free Εξάρχεια (όπως βιάστηκε να τα αποκαλέσει το κυβερνητικό φερέφωνο «Πρώτο Θέμα»…), μετά τον εμπρησμό και του δεύτερου που τοποθετήθηκε εκεί, τα συντρόφια στόλισαν το… σύμβολο της αναρχίας! 

Όπως φαίνεται, λοιπόν, στην φωτογραφία, οι «κοινωνικοί αγωνιστές» τοποθέτησαν ένα μεγάλο «Α» μέσα σε έναν κύκλο σε κολώνα φωτισμού της πλατείας Εξαρχείων, ενώ τοποθέτησαν και… πολύχρωμα λαμπιόνια. 

Μάλιστα, οι φωτισμός του «Α» προέρχεται από τις λάμπες που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στην περιοχή για να δώσει εορταστική εικόνα, γι’ αυτό και ευχαρίστησαν ειρωνικά τον Μπακογιάννη για την… προσφορά του «εξοπλισμού»!

Και σημασία έχει τελικά, σε ποιους πέρασε κι έκαναν το δικό τους! 

Ποια… free Εξάρχεια, λοιπόν, ρεζίλια της ψοφοδεξιάς;

https://ethnikismos.net/2019/12/23/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!