Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς ο Πατέρας Κ λ ε ο μ έ ν η ς ! Ο θ α υ μ α σ τ ό ς τρόπος με τον οποίο συγκεντρώθηκε το ποσό για την αποφυλάκισή του…


Αποτέλεσμα εικόνας για π.Κλεομένης

του Γιώργου Μιχαλόπουλου


Πιστεύετε στα Θαύματα; 
Αν όχι θα έπρεπε! 
Ο πατέρας Κλεομένης είναι και πάλι ελεύθερος, ώστε μαζί με τα πνευματικοπαίδια του να δίνει αγώνες για Ορθοδοξία και Ελλάδα, όχι στα σαλόνια, αλλά στο πεζοδρόμιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για π.Κλεομένης

Σχετική εικόνα

Το πώς συμπληρώθηκε το ποσό για την αποφυλάκιση του πατρός Κλεομένη από τις φυλακές Ναυπλίου είναι όντως θαυμαστό!Όπως μας ενημέρωσε η δικηγόρος Αικατερίνη Παντελίδου, η οποία ανέλαβε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ όλη τη νομική υποστήριξη του μαχητή ρασοφόρου, την ημέρα των Χριστουγέννων δέχθηκε ένα τηλέφωνο από την Αμαλιάδα. 

Σχετική εικόνα

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής η κα. Χριστοφόρα – προσέξτε το όνομα παρακαλώ! – τη ρωτούσε πόσο είναι το ποσό που λείπει για την αποφυλάκιση του πατρός Κλεομένη. 
5.736 ευρώ της απάντησε η κα. Παντελίδου και η κα. Χριστοφόρα αποκρίθηκε: Θα τα δώσω όλα εγώ!!!


Σχετική εικόνα


Κυριολεκτικά ανατριχιάζουμε από την Δύναμη της Πίστης που φέγγει τις ψυχές των Ελλήνων. 

Και δεν ήταν μόνο η κα. Χριστοφόρα. Συγκινητικές περιπτώσεις απλών ανθρώπων από όλη την Ελλάδα που έδιναν ό,τι μπορούσαν από το υστέρημά τους για να φτάσουμε σήμερα να είναι ελεύθερος ο πατέρας Κλεομένης, να είναι ελεύθερο το ράσο! 

Συγκλονιστικός και ένας τραγουδιστής του δρόμου – το στέκι του είναι κάτω από την Ακρόπολη – ο οποίος έδωσε 200 ευρώ, κυριολεκτικά από το υστέρημά του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για π.Κλεομένης

Από την όλη προσπάθεια έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Μητροπολίτες – εκτός ενός και όλοι ξέρετε ποιον εννοώ! – που προφανώς έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχολούνται από το ότι ένας ρασοφόρος βρέθηκε στη φυλακή λόγω της Πίστης του! 

Φαίνεται πως ακόμη και αυτό το Πνεύμα των Χριστουγέννων δεν βρήκε χώρο να φωλιάσει στις ψυχές τους και να δώσουν «άφεση αμαρτιών». Ας είναι… Σεβασμιώτατοι!Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και να υποκλιθώ σε ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες της 'Ελεύθερης Ώρας', που απέδειξαν εμπράκτως πως όσο είμαστε αλληλέγγυοι και θεματοφύλακες της Ορθοδοξίας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν!elora.gr
"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!