Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019Η Τουρκία στέλνει όπλα και πυρομαχικά στην Τρίπολη μέσω του ...ελληνικού 'FIR' και η Αθήνα απλώς «κοιτάει».
Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Julian Röpcke της 'BILD', 

Αποτέλεσμα εικόνας για Julian Röpcke

μεταφορικό αεροσκάφος 'BOEING 747- 400' 

Αποτέλεσμα εικόνας για BOEING 747-400

το οποίο απογειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Κωνσταντινούπολη, και διέσχισε σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα (!!!) μετέφερε όπλα και πυρομαχικά στην Μισράτα για να ενισχύσει τους φιλότουρκους ισλαμιστές της Τρίπολης.

Μάλιστα ο Ropcke κάνει λόγω για «ντε φάκτο αερογέφυρα», η οποία φαίνεται ότι πλέον περνάει και μέσω Ελλάδος.

Προφανώς κάτι άλλαξε και η Άγκυρα ξεκίνησε να στέλνει όπλα, πυρομαχικά και ισλαμιστές αντάρτες πάλι δια μέσου του ελληνικού 'FIR'.

Bάση της απόφασης του ΟΗΕ για το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη, όταν στην Αθήνα είδαν ότι πάει Μισράτα έπρεπε να το αναχαιτίσουν, να το προσγειώσουν και να το ελέγξουν. 

Γιατί δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά; 

Τι άλλαξε; Πιστεύει κανείς πως η Τουρκία θα έκανε... πόλεμο αν ελέγχαμε ένα αεροπλάνο; 

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε το ελάχιστο για να βοηθήσει τον στρατηγό Χαφτάρ και να προστατέψει τα ελληνικά συμφέροντα στο Λιβυκό πέλαγος και τους υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης, εκτός αν σκοπεύουν να το πάνε κι αυτό στην... Χάγη.

pronews.grΤην ίδια ώρα ο Κούλης συνεχίζει αμέριμνος τις διακοπές του κάπου στο Μέτσοβο, μιλώντας για Χάγη!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!