Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

(Γιά ΟΣΟΥΣ ενδιαφέρονται). Εξωγήϊνες κατασκευές στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ανακοίνωσε το 'SETI' !

Αποτέλεσμα εικόνας για the dark side of the moon


Εξωγήϊνες κατασκευές στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ανακοίνωσε το SETI σε επιστημονική μελέτη ότι μπορεί να βρίσκονται εκεί


Η Εταιρεία για την Πλανητική Έρευνα SETI (SPSR) δημοσίευσε μια έκθεση στην οποία δηλώνει, ότι οι μυστηριώδεις δομές που βρέθηκαν στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης μπορεί να έχουν κατασκευαστεί από εξωγήινες φυλές, και όχι από ανθρώπινη προέλευση...

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για the dark side of the moon

Μια επιστημονική μελέτη που παρουσιάστηκε στην Εφημερίδα της Διαστημικής Εξερεύνησης (Journal of Space Exploration) διαπίστωσε πολλές ανώμαλες δομές στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Σχετική εικόνα

Μερικοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι οι ασυνήθιστες δομές είναι τεχνητές και δεν είναι αποτέλεσμα οποιωνδήποτε φυσικών διαδικασιών που είναι γνωστές στη Σελήνη. 
Κατά συνέπεια, αν η μητέρα φύση δεν δημιούργησε αυτές τις αινιγματικές δομές και τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν ακόμη ταξιδέψει στην αντίθετη πλευρά του φεγγαριού, ποιος τις δημιούργησε;

Η απάντηση είναι αυτονόητη για όλους όσους έχουν ανοιχτό μυαλό και βλέπουν τα πράγματα πέρα από τον έμμεσο τρόπο της ανάρτησης της επιστημονικής μελέτης, όπου μπορείτε να την διαβάσετε, στον παραπάνω σύνδεσμο, αλλά και να δείτε σχετικές εικόνες. 
Αυτό που ανακοίνωσε η μελέτη ουσιαστικά σημαίνει: εξωγήινες κατασκευές στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Αυτή η επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε από μέλη της Εταιρείας για την Πλανητική Έρευνα SETI και αναφέρεται σε μερικά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που φαίνεται να υπάρχουν και να εντόπισε στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και συγκεκριμένα στον κρατήρα C Paracelsus.

Η μελέτη ανάλυσης ασυνήθιστων δομών στην αθέατη πλευρά της Σελήνης στον κρατήρα Paracelsus C (Analysis of Unusual Structures on the Far Side of the Moon in the Crater Paracelsus C), 

Αποτέλεσμα εικόνας για Someone else is on the Moon

υποστηρίζει ότι οι ασυνήθιστες δομές είναι τεχνητές σε σχέση με την γύρω φύση και δεν είναι αποτέλεσμα οποιωνδήποτε γνωστών φυσικών διεργασιών στη Σελήνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Someone else is on the Moon

Η αλήθεια είναι ότι παρόμοιες εκθέσεις έχουν γίνει με τα χρόνια. 
Η NASA γνωρίζει πολλά για το τι υπάρχει στη Σελήνη και δεν έχει πει ποτέ πώς είναι τα πράγματα. 
Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μιλάνε για τις περίεργες δομές της Σελήνης είναι ο George Leonard, 

Αποτέλεσμα εικόνας για George Leonard author

σε ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1976, με τίτλο Κάποιος άλλος είναι στην Σελήνη (Someone else is on the Moon)

5 χρόνια αργότερα, ο Fred Steckling 

Αποτέλεσμα εικόνας για Fred Steckling

δημοσίευσε ένα άλλο βιβλίο, με τίτλο Ανακαλύψαμε εξωγήινες βάσεις στην Σελήνη (We Discovered Alien Bases on The Moon), με περίεργες λεπτομέρειες για τους μυστηριώδεις σχηματισμούς που υπάρχουν στην επιφάνεια του σεληνιακού τοπίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για We Discovered Alien Bases on The Moon)

Όπως σημειώθηκαν από τους ειδικούς στην επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε, πολύ συνοπτικά έχουμε τα εξής:

Οι τεράστιες ποσότητες σεληνιακών και πλανητικών εικόνων είναι διαθέσιμες στο κοινό μέσω του Διαδικτύου. 
Παρόλο που επιτρέπει την επιστημονική προσέγγιση του πολίτη στο SETI, η διαθεσιμότητα τόσων δεδομένων τείνει επίσης να δημιουργεί τακτικά νέες ανακαλύψεις από όσους θέλουν να ανακαλύψουν κάτι σαν εξωγήινες βάσεις, πύργους, κτίρια και άλλες δραστηριότητες στην επιφάνεια της Σελήνης.

Αν και τα περισσότερα από αυτά τα αποτελέσματα διακρίνονται από αποκλίσεις της εικόνας λόγω της κάμερας, σφάλματα εικόνας συμπίεσης / μετάδοσης, βελτίωση των αντικειμένων εικόνας ή απλά παρερμηνείες των ασυνήθιστων επιφανειακών χαρακτηριστικών που εκτυπώνονται με ασυνήθιστο τρόπο, ορισμένοι από αυτούς τους σχηματισμούς παραμένουν ανεξήγητοι.

Σίγουρα, ένας συνηθισμένος συντηρητής του επιστημονικού ιδρύματος συχνά απορρίπτει τις ανωμαλίες που βασίζονται στο θέμα, δηλαδή δεν μπορεί να υπάρξουν εξωγήινα αντικείμενα στην Σελήνη επειδή δεν υπάρχουν ξένα αντικείμενα στο φεγγάρι (ή σε άλλους πλανήτες). 
Αυτή η άποψη είναι ένα παράδειγμα κυκλικής συλλογιστικής, που βασίζεται στην πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι ή, αν υπάρχουν, ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν ταξιδέψει στο ηλιακό μας σύστημα».

Παλαιότερα, είχε υποστηριχτεί από διάφορες ομάδες “κυνηγών UFO” και ουφολόγων, ότι οι κυβερνήσεις πιέζονται για να αποκαλύψουν την αλήθεια της ύπαρξης των εξωγήινων.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η ώρα για την λεγόμενη “Αποκάλυψη των Εξωγήινων” αρχίζει και λαμβάνει χώρα. 
Αργά μεν, αλλά σταθερά, προετοιμάζοντας τον κόσμο για τις επόμενες αποκαλύψεις, προλειαίνοντας το έδαφος.

Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Moon Findings of “Unusual Structures” and Potential Artificial “Passageways” Leading Underground
Let's block ads! (Why?)
diadrastika

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/seti_23.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!