Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ο Υ Α Ο Υ ! 50% μείωση ; Και ΠΩΣ θά ...ζήσουν οι υπουργοί και υφυπουργοί σου; Θά τό ΑΝΤΕΞΟΥΝ;

Κορονοϊός - Μητσοτάκης σε βουλευτές και υπουργούς: Καταθέστε το 50% του μισθού σας!


ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Άβουλος, μαλθακός, θλιβερός και επικίνδυνος...(Και ...


Κορονοϊός: Έκκληση προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους για την μάχη κατά του φονικού ιού απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός σημειώνει: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης».

Ενώ συμπληρώνει: «Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

==============

Την πρόθεση της να συνεχίσει να εμφανίζεται στους «Απίθανους ...
ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,
Η κ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ
ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΤΗΣ
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ 50%, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.
ΗΤΟΙ, (ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) ΑΝΤΙ ΓΙΑ 24.000 ΕΥΡΩ,
ΘΑ ΛΑΒΕΙ 12.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ......

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Το φασιστικό-κομμουνιστικό πολιτικό κράτος της Ελλάδας, σκέπτεται μήπως κάνει αυστηρότερα τα μέτρα κυκλοφορίας των πολιτών.
    Ένα από τα μέτρα που σκέπτεται σαν πιθανά, είναι η κυκλοφορία ΜΟΝΟ με sms (όχι με χαρτί κυκλοφορίας).
    Γιατί κύριοι "δημοκράτες", μόνο με sms; Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο και ούτε θέλουν να έχουν.
    Κύριοι "δημοκράτες", γιατί το χαρτί κυκλοφορίας (είναι φασιστικής-κομμουνιστικής προέλευσης) δεν είναι επαρκές, όταν γράφει την ώρα κυκλοφορίας;
    Νομίζετε κύριοι, ότι θα διατάζετε αιωνίως αυταρχικά τον λαό, νομίζετε δηλαδή ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ οι καταστάσεις στην Ελλάδα; Τι θα κάνετε τότε, όταν αλλάξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το υπόλοιπο μισό θα τους κατατίθεται μυστικά και με άλλους τρόπους. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προεόρτια για το τί θα κόψουν σε εμάς είναι αυτό. Η προστυχιά στο έπακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!