Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ο «άγιος» Μπελογιάννης και οι Σ Φ Α Γ Ε Σ στην Πελοπόννησο ! (Καί ΠΟΣΟ ΧΡΥΣΟ τσέπωσαν τότε ; ; ;)

Νίκος Μπελογιάννης: 'Με ένα γαρύφαλλο ξεκλείδωσε όλη την αθανασία ...

Η διαχρονικώς θλιβερή και βαθύτατα υποκριτική «δημοκρατική αγέλη», τιμά τον «άγιο» Μπελογιάννη, ο οποίος το Σεπτέμβρη του 1944 ήταν ο πολιτικός Κομισάριος της ΚΚΕ LTD. στην Μεσσηνία, και ήταν ο επικεφαλής της «λαϊκής εξουσίας» που επιτέθηκε ως «εκπρόσωπος των Συμμάχων» στην Καλαμάτα, τον Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους  και ο οποίος οργάνωσε τη «λαϊκή δικαιοσύνη», τα ανταρτοδικεία και τις χιλιάδες εκτελέσεις.

RMS Douro gold Sovereigns
Νίκος Μπελογιάννης: 100 χρόνια - Ελληνοφρένεια

Ο «άγιος» Μπελογιάννης, ήταν ο πολιτικά υπεύθυνος για τις λεγόμενες από τον Ζαχαριάδη «αγριότητες». 

Το μαύρο καλοκαίρι του 1944, από τις 8 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου που αποβιβάστηκε στην Καλαμάτα ο Π. Κανελλόπουλος, η εξουσία του ("αγίου") Μπελλογιάννη εξετέλεσε 4.000 - 5.000 ανθρώπους !!!!

Οι θαυμαστές του, φαντάζομαι, θα είναι υπερήφανοι για το πολιτικό του έργο. 

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ''Έτσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα ...

Αλλά, όλοι αυτοί οι θαυμαστές του «άγιου» Μπελογιάννη, δεν θα έχουν δυσκολία, φαντάζομαι, να προσυπογράψουν ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, μια αίτηση προς το αγγλικό κοινοβούλιο για να ανοίξουν τα αγγλικά αρχεία και να μάθουμε τα ονόματα όλων των πρακτόρων του δικτύου της SOE, κατά την έναρξη του πολέμου το 1940 και τον κατάλογο των 4.000 συνεργατών της SOE που συντάχθηκε μετά την απελευθέρωση.

Επίσης φαντάζομαι, δεν θα έχουν καμμιά δυσκολία να προσυπογράψουν ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου μια αίτηση προς το αγγλικό κοινοβούλιο για να ανοίξουν τα αγγλικά αρχεία και να μάθουμε το συνολικό ποσό των χορηγιών εις χρυσό του αυτοκρατορικού θησαυροφυλακίου προς το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Fine Gold Coins Stock Photos & Fine Gold Coins Stock Images - Alamy


Τέλος φαντάζομαι ότι η αριστερή και Φιλελέ πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν θα έχει καμμιά δυσκολία, να ζητήσει και να δημοσιευτούν όλα τα απόρρητα έγγραφα για την μεταφορά του «αγίου» Μπελογιάννη από την 'FORCE 133' από την Καλαμάτα στο Καψάλι, για την συνάντηση του εκεί με τον Π. Κανελλόπυλο , και για τη συμφωνία που έγινε στο Καψάλι μεταξύ Κανελλόπουλου και Μπελογιάννη, με την συμβολή των Άγγλων.
Διότι “Scripta manent”.

Σπύρος Χατζάρας


"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!